Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Použite tieto domáce prostriedky a účinne skryjete odrasty. Už žiadne časté návštevy kaderníctva

23.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Chutima Chaochaiya). Hoci najrýchlejším a najobľúbenejším spôsobom, ako zakryť odrasty, je farbenie vlasov, bohužiaľ, stojí to veľa času a peňazí. Najmä ak musíme proces extrémne často opakovať. Našťastie existujú jednoduché a domáce alternatívy na účinné zakrytie šedín. Sú spoľahlivé. Použite tieto domáce prostriedky a účinne skryjete odrasty.Foto: shutterstock/Chutima Chaochaiya […]
Menej ako 1 min. min.

23.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Chutima Chaochaiya).

Hoci najrýchlejším a najobľúbenejším spôsobom, ako zakryť odrasty, je farbenie vlasov, bohužiaľ, stojí to veľa času a peňazí. Najmä ak musíme proces extrémne často opakovať. Našťastie existujú jednoduché a domáce alternatívy na účinné zakrytie šedín. Sú spoľahlivé.

Použite tieto domáce prostriedky a účinne skryjete odrasty.
Foto: shutterstock/Chutima Chaochaiya

Vlasy vám rýchlo rastú, ale nechcete ísť znova do kaderníctva? Môžete použiť domáce prostriedky, ktoré vás zbavia odrastov za pár okamihov. Použite lacnú kozmetiku alebo výrobky, ktoré máte doma. Stačí trochu trpezlivosti, aby ste sa opäť cítili a vyzerali dobre.

Farba na korienky alebo špeciálny sprej? Používajte tieto produkty, aby ste nemuseli chodiť ku kaderníkovi

Málokto vie, že namiesto používania celého balenia farby na vlasy na starostlivosť o odrasty si môže vybrať výrobok, ktorý sa o ne postará len na obmedzený čas. Farbiace šampóny a kondicionéry síce nie sú také silné ako farby, ale sú oveľa lacnejšie a môžeme ich jednoducho používať doma. Navyše umožňujú dočasne zakryť odrasty a nie sú také invazívne ako časté návštevy kaderníka. Sú užitočné aj v prípade núdze na poslednú chvíľu pri zakrývaní odrastov. Podobný účinok má aj zmývateľný sprej, ktorý nezanecháva trvalé zmeny. Je to tiež zaujímavé riešenie pre ľudí, ktorí chcú chvíľu experimentovať s rôznymi farbami. Pre tých, ktorí majú extrémne krátke pramene vlasov, sú dobrou voľbou ceruzky na vlasy, ktoré umožňujú presné nanesenie pigmentu. Robí sa to na vybraných prameňoch, aby sa zakryli korienky medzi jednotlivými farbeniami. Najčastejšie majú oveľa lepšie zloženie ako väčšina farieb. Ak však chcete byť úplne prirodzení, vyskúšajte spôsoby s použitím výrobkov, ktoré máte doma.

Ak sú naše vlasy prístupné farbeniu a dobre prijímajú nové farby, môžeme vyskúšať ekologické domáce metódy farbenia.
Foto: shutterstock/Nick Alias

Farbenie šedivých odrastov už nebude potrebné. Tieto domáce prostriedky sú rovnako účinné

Ak sú naše vlasy prístupné farbeniu a dobre prijímajú nové farby, môžeme vyskúšať ekologické domáce metódy farbenia. Namiesto chemických látok používajme prírodné farbivá. Jedným z najobľúbenejších je henna. Ak vieme, že na ňu nie sme alergickí, môžeme ľahko dodať našim vlasom tmavohnedý odtieň. Rastlinné farbivo vydrží dokonca dobrých pár týždňov. Pre ryšavky a ryšavé vlasy sa odporúča šťava z červenej repy. Účinne stmaví korienky a urobí ich takmer nepostrehnuteľnými. Vylisovanú zeleninu možno zmiešať s olivovým olejom a dôkladne naniesť na vlasy. Približne po hodine opláchnite. Podobný účinok možno dosiahnuť pravidelným oplachovaním kávovou usadeninou alebo šalviovými listami. Na blond vlasy je vhodný harmančekový čaj alebo citrónová šťava. Tie účinne zosvetlia tmavé pruhy a dodajú našim vlasom nádherné zlaté odlesky. Účinok však závisí od mnohých faktorov a nemusí byť taký istý ako pri štandardnom použití farby. Preto sa oplatí mať na pamäti triky, ako napríklad voľný drdol na zakrytie korienkov na dlhých vlasoch alebo nosenie ozdobnej šatky na hlave.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Chytré triky na viditeľné odrasty. Zbavte sa ich za pár minút

Toto je najlepšia maska na vyhladenie vlasov. Funguje lepšie ako keratín. Účinok už po prvom použití

The post Použite tieto domáce prostriedky a účinne skryjete odrasty. Už žiadne časté návštevy kaderníctva appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie