Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Považská Bystrica: CELONÁRODNÚ KAMPAŇ DO PRÁCE NA BICYKLI OPÄŤ PODPORILA AJ POVAŽSKÁ BYSTRICA Obľúbenú národnú kampaň Do práce na bicykli si v tomto roku nenechala už trad…

🚴‍♀️ CELONÁRODNÚ KAMPAŇ DO PRÁCE NA BICYKLI OPÄŤ PODPORILA AJ POVAŽSKÁ BYSTRICA 🚴‍♀️ Obľúbenú národnú kampaň Do práce na bicykli si v tomto roku nenechala už tradične ujsť ani Považská Bystrica 💪. Ústredným motívom tohtoročnej kampane je heslo ❤️ Zaži tlkot svojho mesta!. V minulom roku sme spolu za Považskú Bystricu najazdili takmer 2️⃣1️⃣ 0️⃣0️⃣0️⃣ […]
Menej ako 1 min. min.

🚴‍♀️ CELONÁRODNÚ KAMPAŇ DO PRÁCE NA BICYKLI OPÄŤ PODPORILA AJ POVAŽSKÁ BYSTRICA 🚴‍♀️

Obľúbenú národnú kampaň Do práce na bicykli si v tomto roku nenechala už tradične ujsť ani Považská Bystrica 💪. Ústredným motívom tohtoročnej kampane je heslo ❤️ Zaži tlkot svojho mesta!.

V minulom roku sme spolu za Považskú Bystricu najazdili takmer 2️⃣1️⃣ 0️⃣0️⃣0️⃣ kilometrov. Čo myslíte – podarí sa nám toto číslo prekonať? 👀 Keďže naša samospráva je už úspešne registrovaná, máte opäť možnosť zapojiť sa do súťaže aj vy – jednotlivci, respektíve tímy za jednotlivé spoločnosti, inštitúcie či stredné školy.

☝️ Súťaž trvá do 30. júna a ak sa chcete zapojiť, na registráciu máte čas už len do piatku. Tímy sa môžu registrovať na stránke www.dopracenabicykli.eu.

📌 V prípade otázok môžete kontaktovať koordinátorku iniciatívy telefonicky 042/ 43 05 218 alebo e-mailom zuzana.haladejova@povazska-bystrica.sk.



Zdroj: Mesto Považská Bystrica

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie