Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pôvodné slovanské pivo a jed menom alkohol 

www.slovanskenoviny.sk/rss Do roku 903 platil vo Sviata Rus zákon o treste smrti aj za jednorazové požitie alkoholu. Zákon musel byť veľmi tvrdý pri zachovaní zdravia budúcich generácií. Slovania totiž od nepamäti pili PIVO, ale poďme sa pozrieť na to, AKÉ PIVO. Zdravé pivo bez alkoholu sa pripravovalo na sviatky, keď sa zišla celá Rodina a […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Do roku 903 platil vo Sviata Rus zákon o treste smrti aj za jednorazové požitie alkoholu. Zákon musel byť veľmi tvrdý pri zachovaní zdravia budúcich generácií. Slovania totiž od nepamäti pili PIVO, ale poďme sa pozrieť na to, AKÉ PIVO.

Zdravé pivo bez alkoholu sa pripravovalo na sviatky, keď sa zišla celá Rodina a dedina. Táto záležitosť bola vždy zverená najstaršiemu mužovi, najváženejšiemu v rodine alebo v obci. Voda na zdravé pivo sa brala zo siedmich okolitých zdravých prameňov. A ten poverený prípravou Piva, varil pivo a čaroval pri príprave, aby pivo uzdravilo každého v dedine. S modlitbou vznikla silná biogenéza, čiže zlepšenie kvality vody na zdravé pivo. Táto biogénna voda je vlastne PIVO. 

Takéto pivo sa pije na sviatky, keď celá rodina pracuje na spoločnom Vzostupe. Na sviatky sa ľudia zjednocujú, aby sa cítili ako Celok a pitie PIVA znásobuje čarovnú VODU, pomáha ľuďom obnoviť, zlepšiť a posilniť vodu v tele. Koniec koncov, všetka voda v prírode je jedna, každá z jej molekúl má vodíkové väzby so všetkými ostatnými molekulami umiestnenými aj na druhej strane planéty. Preto, keď pijeme zdravé pivo, obnovujeme v sebe pocit Jednoty s inými ľuďmi a okolitými svetmi.

Je dôležité, aby bola voda v ľudskom tele v dostatočnom množstve a zdravej kvalite a k tomu pomáha Zdravé pivo. Keď bolo treba použiť obrovskú silu pri nejakej práci, muži pili pivo a odvary, nálevy zo zelených bylín. 

Takže mýtus o opitosti slovanského ľudu je ohováranie, nahradenie historickej pravdy fikciou niekoho iného – jeden z útokov proti Slovanom v studenej vojne. To, čo sa dnes nazýva pivo a víno, je judášovou drogou – zbraňou hromadného ničenia ľudí – fungujúcou pre budúce generácie, ničením genofondu a rozkladom ľudskej bioštruktúry. Aj malá dávka alkoholu zavedená do tela ničí štruktúry mozgu. A večer keď vypijete pár fliaš falošného piva čiže alkoholu, tento proces núti človeka ráno vymočiť vlastný mozog, keďže v tomto prípade moč obsahuje ešte napoly živé mozgové bunky, čo potvrdzuje aj tzv. výskum akademika Uglova a experimenty v jednom z uzavretých vojenských laboratórií.

Slovanské Noviny

Príspevok Pôvodné slovanské pivo a jed menom alkohol  je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie