Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pozbierajte v júni, roztlačte vidličkou a naneste na tvár. Vyžehlia vrásky ako botox

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lisa_A). Sezóna lesných plodov sa začala naplno. Keď na ne narazíte na prechádzke, nazbierajte si viac. Neskôr sa poďakujete. Môžete z nich pripraviť výživnú masku, ktorá vám v okamihu vyžehlí vrásky ako pravý botox. Stojí pár drobných a funguje ako tá najlepšia kozmetika. Sezóna lesných plodov sa začala naplno. […]
Menej ako 1 min. min.

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lisa_A).

Sezóna lesných plodov sa začala naplno. Keď na ne narazíte na prechádzke, nazbierajte si viac. Neskôr sa poďakujete. Môžete z nich pripraviť výživnú masku, ktorá vám v okamihu vyžehlí vrásky ako pravý botox. Stojí pár drobných a funguje ako tá najlepšia kozmetika.

Sezóna lesných plodov sa začala naplno. Keď na ne narazíte na prechádzke, nazbierajte si viac. Neskôr sa poďakujete.
Foto: shutterstock/Lisa_A

Sezóna lesných čučoriedok je v plnom prúde. V polovici júna sa v lesoch objavujú nápadné fialové bobule a v júli sa už hrdo a štedro sypú na kríky. Čoskoro budú k dispozícii aj na trhoch a budú vás pozývať na ochutnávku a prípravu chutných jedál na ich báze.

Keď sa rozhodnete kúpiť si balíček, niekoľko si ich nechajte. A potom si v súkromí vlastnej kúpeľne pripravte výživnú masku, ktorá rozbije aj tie najhlbšie vrásky. Je to „lesný botox“, za ktorý vám vaša pleť čoskoro poďakuje.

Ktorá maska na hlboké vrásky? Lesné čučoriedky odporúčané v júni

Výrazne vyživená, viditeľne hydratovaná pleť bez známok starnutia je snom mnohých žien. Nič vám nebráni v tom, aby ste si trochu pomohli – úplne prirodzeným, neinvazívnym spôsobom. Keď sa naplno rozbehne sezóna lesných čučoriedok, naberte ¼ šálky ovocia a naneste si ho na tvár. Je neuveriteľné, ako budú pôsobiť.

Lesné čučoriedky sa odporúčajú v júni. Môžete ich použiť na prípravu masky proti vráskam.
Foto: Pixabay/RamsayMedia

Maska z čučoriedok rozjasní pleť, vyrovná jej tón a výrazne ju vyhladí. Tvár bude žiarivejšia, svieža a vypnutejšia. Navyše táto domáca kozmetika pomôže zmierniť začervenanie a vďaka antioxidantom, ktoré obsahuje, ešte viac oddiali proces starnutia a zredukuje jemné linky a vrásky. Vďaka svojim antibakteriálnym a protiplesňovým vlastnostiam je dokonca vhodná aj pre pleť so sklonom k akné. Takže je čas konať.

Aké masky po 40-tke? Rozdrvte vidličkou a naneste na tvár, neskôr sa poďakujete

Skôr než sa chopíte akéhokoľvek náčinia, zamierte do kuchyne a dôkladne opláchnite bobule – najmä ak prišli priamo z lesa k vám domov. Ak tento krok vynecháte, vystavíte svoju pleť veľkému nebezpečenstvu.

Keď sú bobule pripravené na použitie, zmiešajte ¼ šálky bobúľ s čajovou lyžičkou medu a dvoma lyžicami bieleho jogurtu. Potom ich roztlačte vidličkou a dôkladne premiešajte. Hotovú masku naneste na tvár a nechajte pôsobiť na pleti približne 15 minút. Po uplynutí tejto doby ju opláchnite vlažnou vodou. A sledujte, ako sa vaša pleť rozžiari a vrásky postupne miznú.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zmiešajte s citrónovou šťavou a naneste na tvár. Vaša pleť bude pevná a hydratovaná

Hladká pleť za pár drobných? Je to možné! Táto maska hydratuje a odstraňuje jemné linky a vrásky

The post Pozbierajte v júni, roztlačte vidličkou a naneste na tvár. Vyžehlia vrásky ako botox appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie