Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Požiadajte kaderníčku o túto farbu. Opticky vám uberie 10 rokov

27.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ground Picture). Nevhodný strih môže v priebehu niekoľkých okamihov pridať vzhľadu niekoľko rokov. Pri návšteve kaderníctva sa preto oplatí požiadať o farbu, ktorá nielen zakryje šediny, ale aj omladí tvár. Aká farba vlasov robí ženu mladšou? Existuje niekoľko pravidiel. Aká farba vlasov robí ženu mladšou? Existuje niekoľko pravidiel.Foto: shutterstock/Ground […]
Menej ako 1 min. min.

27.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ground Picture).

Nevhodný strih môže v priebehu niekoľkých okamihov pridať vzhľadu niekoľko rokov. Pri návšteve kaderníctva sa preto oplatí požiadať o farbu, ktorá nielen zakryje šediny, ale aj omladí tvár. Aká farba vlasov robí ženu mladšou? Existuje niekoľko pravidiel.

Aká farba vlasov robí ženu mladšou? Existuje niekoľko pravidiel.
Foto: shutterstock/Ground Picture

Ktorá farba vlasov vás omladí? Ženy sú do nej bláznivé

Príchod teplej jari je ideálnym časom na malé osvieženie účesu. Po dlhej zime sa oplatí nielen starať sa o unavené vlasy správnou starostlivosťou, ale aj zvoliť moderný (alebo dokonca radikálny!) strih a jemnú farbu, ktorá sa hodí k tvári. Pred návštevou kaderníctva však treba mať na pamäti niekoľko dôležitých pravidiel.

S pribúdajúcimi rokmi je výber správnej farby kľúčovou otázkou, pokiaľ ide o vlasy. Odtieň, ktorý neladí s vašou farbou pleti alebo typom krásy, vám za pár chvíľ opticky pridá roky a namiesto sna z neho urobí skutočnú nepríjemnosť.

Aká farba vlasov nestarne? Jednou z najčastejších možností pre zrelé dámy je jemná, ženská blond. Tento odtieň blond je najlepším spôsobom, ako zakryť častejšie šediny bez potreby častých mesačných návštev kaderníka. Nič vám však nebráni zafarbiť si vlasy na dravú hnedú alebo žiarivú ryšavú. V tomto prípade sa však oplatí venovať pozornosť.

Aká farba omladzuje po 40-tke? Dávajte pozor, keď navštívite svojho kaderníka.
Foto: shutterstock/Nadino

Aké farby vlasov pre staršie dámy? Zrelým ženám sa to bude páčiť

Jedným z najväčších tohtoročných hitov medzi kaderníkmi je butter blonde alebo maslová blond. Teplý, svetlý odtieň dokonale odráža slnečné svetlo, rozjasňuje tvár a opticky uberá aspoň niekoľko rokov. Ide o jednu z najlepších alternatív k obľúbenej platinovej.

O titul najhorúcejšieho hitu sa uchádza aj karamelová balayage. Vlasy totiž mierne osvetľuje a vyzerajú takmer doslova prirodzene. Dôležité je, že nielenže uberá roky z tváre, ale zároveň dodáva vlasom potrebný objem.

Amber glow– doslova jantárová žiara – je tiež triumfálna. Vyzerá ako kombinácia karamelovej blond a medenej hnedej a hodí sa ku každému typu krásy, pretože patrí k jemnejším a teplejším voľbám. Dôležité je, že je dokonca ideálna pre suché a poškodené vlasy, vďaka čomu vyzerajú husté a zdravé.

Aká farba omladzuje po 40-tke? Dávajte pozor, keď navštívite svojho kaderníka

Karamelová balayage nielenže uberá roky z tváre, ale zároveň dodáva vlasom potrebný objem.
Foto: Shutterstock/Oksy001

Je populárnym mýtom, že tmavšie vlasy pridávajú roky a že si ich musíte zosvetliť vždy, keď chcete vyzerať mladšie. Nič nemôže byť ďalej od pravdy. Kaderníci sa zhodujú, že farba nemôže byť len príliš plochá a jednorozmerná, aby ste vyzerali mladšie.

Najmä pre ľudí s plnšou tvárou sú tmavé hnedé farby oveľa vhodnejšie ako teplé blond, pretože zvýrazňujú črty a ešte viac ich zoštíhľujú. V niektorých prípadoch by ste však mali byť opatrní. Príliš tmavá čierna farba môže niekedy príliš kontrastovať s farbou pleti a zvýrazniť známky starnutia. S pribúdajúcimi rokmi platí jedno kadernícke pravidlo: čím je farba jemnejšia, tým je väčšia šanca, že opticky odoberie vek.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nie blond ani hnedá. Vybrala som si brond a už nemám žiadne dilemy. Okolo tejto farby bude veľa rozruchu. Je to ako 3 v 1

Požiadajte kaderníčku o messy hair look. Neexistujú tu žiadne pravidlá. Keď uvidíte ten efekt, spadnete zo stoličky

The post Požiadajte kaderníčku o túto farbu. Opticky vám uberie 10 rokov appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie