Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Požiadajte v salóne o „sage chrome“ manikúru. Tento štýl je hitom jari

22.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/unive). „Cowgirl copper nails“, ktoré donedávna propagovala samotná Bella Hadid, ustupujú zo svojho čestného miesta jarných hitov. Manikérky sa jednohlasne zhodujú, že je čas zabudnúť na všetky druhy zdobenia. Túto jar je v salónoch obľúbená manikúra „sage chrome“. Je univerzálna, a zároveň veľmi prekvapivá. Aké farby na nechty? Táto […]
Menej ako 1 min. min.

22.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/unive).

„Cowgirl copper nails“, ktoré donedávna propagovala samotná Bella Hadid, ustupujú zo svojho čestného miesta jarných hitov. Manikérky sa jednohlasne zhodujú, že je čas zabudnúť na všetky druhy zdobenia. Túto jar je v salónoch obľúbená manikúra „sage chrome“. Je univerzálna, a zároveň veľmi prekvapivá.

Aké farby na nechty? Táto manikúra je hitom tejto jari.
Foto: shutterstock/unive

Aká farba nechtov je elegantná? Tu sú tohtoročné hity

Nová jarná sezóna je plná zvratov. Na začiatku roka trendsetteri jednohlasne propagovali skutočný vzhľad mafiánskej manželky a tvrdili, že „štýl mafiánskej manželky“ je nesmrteľný trend. Čoskoro sa prvky dostali do zoznamu trendov v manikúre, pričom nechty v štýle mafiánskej manželky nosila aj Julia Wieniawa.

Onedlho sa svet vďaka Belle Hadid dozvedel o „kovbojských nechtoch“, ktoré kombinujú jemné hnedé odtiene s flitrovým povrchom. Lesklý metalický odtieň oslovil svojou všestrannosťou a rýchlo sa stal ďalšou položkou na zozname nechtov, ktoré musíte mať. Ako sa ukázalo, lesklé metalické odtiene, ešte nepovedali svoje posledné slovo. Do popredia sa dostáva manikúra veľmi príbuzná – sage chrome, kde necty tiež žiaria, ale úplne iným spôsobom.

Aké nechty sa hodia ku všetkému? Do popredia sa dostáva sage chrome manikúra

Trendy sa zhodujú – túto jar majú byť naše nechty jemne pútavé. Pomôcť nám v tom môže najnovší z trendov. „Sage chrome“ manikúra alebo chrómové nechty v šalviovej farbe sú mimoriadne originálne, žiarivé a so vzhľadom, ktorý zvodne pripomína hladinu jazera – čoskoro nadobro ovládnu ulice.

Sage chrome manikúra, ktorej hlavným princípom je dosiahnutie chrómového efektu, podnecuje k šialenstvu, pričom je vhodnou voľbou pre fanúšičky minimalizmu. Táto manikúra je originálna, no na nechte nezanechá nekonečné množstvo vzorov a farieb.

Vkus trendsetterov sa inšpiroval najmä jednou farbou, ktorá bola podnietená prírodou. Odtieň šalvie, ako sa označuje, sme doteraz pri výbere zvyčajne prehliadali. Je teda čas na malý experiment.

Nechtové inšpirácie. Sú to trendy nechty na jar 2024

Tajomstvo sage chrome manikúry spočíva v špeciálnom prachu, ktorý sa vtiera do už nalakovanej nechtovej platničky. Práve tento prach vytvára kovový efekt.

Aplikácia prachu si však vyžaduje zručnosť a precíznosť, preto je vhodné požiadať o túto manikúru odborníkov v nechtovom štúdiu. Nič vám však nebráni experimentovať s týmto štýlom aj v pohodlí domova. Vtedy by ste sa však mali pripraviť na trochu neporiadku.

Chrómové nechty v šalviovej farbe sú originálne, štýlové a módne. Na jar, keď počasie nabáda na prechádzky, neostáva nič iné, len mať kúsok prírody a lesa aj na nechtoch.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto módne nechty zosadili z trónu zmyselnú červenú. Odkazujú na „zlato severu“. Luxusné a elegantné

Ohúrte nimi svojich známych! „Čipkované nechty“ sú symbolom luxusu a elegancie. Ideálne pre elegantné ženy

The post Požiadajte v salóne o „sage chrome“ manikúru. Tento štýl je hitom jari appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie