Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pozitívne správy pre Bitcoin, zatiaľ čo tieto top mince dominujú v portfóliách investorov

PR článok Meme Kangamoon. S nadchádzajúcim obchodovaním s Bitcoin ETN na londýnskej burze nadšenci očakávajú pozitívny impulz pre Bitcoin. Medzitým Ethereum, Cardano, Stellar a meme coin KangaMoon dominujú v portfóliách investorov v súvislosti s ich pozitívnym nárastom cien. Pozrime sa na to podrobnejšie. KangaMoon (KANG): Jedna zo sľubných meme mincí, ktorú treba sledovať Vďaka nedávnemu vzostupu […]
Menej ako 1 min. min.

PR článok Meme Kangamoon. S nadchádzajúcim obchodovaním s Bitcoin ETN na londýnskej burze nadšenci očakávajú pozitívny impulz pre Bitcoin. Medzitým Ethereum, Cardano, Stellar a meme coin KangaMoon dominujú v portfóliách investorov v súvislosti s ich pozitívnym nárastom cien. Pozrime sa na to podrobnejšie.

KangaMoon (KANG): Jedna zo sľubných meme mincí, ktorú treba sledovať

Vďaka nedávnemu vzostupu trhu zaznamenala minca KangaMoon (KANG) počas prebiehajúceho predpredaja nárast ceny na nové maximum 0,025 USD, čím sa jej zisky v roku 2024 rozšírili na ohromujúcich 400 %. Trhoví experti predpovedajú, že KANG bude v nasledujúcich týždňoch naďalej rásť, hoci tento pozoruhodný výkon ho zaradil medzi sľubné meme mince, ktoré treba sledovať.

Natívny token spoločnosti KangaMoon, KANG, bude kótovaný na BitMart, centralizovanej burze 1. úrovne. Hoci presný dátum kótovania nie je známy, analytici predpokladajú, že počas tejto významnej udalosti môže cena KangaMoon stúpnuť na nové maximum nad 1 USD. Okrem toho je KANG už kótovaný na burzách CoinMarketCap a CoinGecko.

Vzhľadom na túto potenciálne výbušnú rally sa KANG javí ako najlepšia investícia do kryptomien v tomto štvrťroku. KangaMoon toho môže ponúknuť podstatne viac, vrátane svojho inovatívneho protokolu Social-Fi, ktorý upútal pozornosť trhu s meme coinmi. Na KangaMoon dostávajú členovia token KANG za účasť na výzvach, súťažiach a iných podujatiach; komunita má na platforme prednosť.

So zvýšenou angažovanosťou sa zvýši príjem člena komunity. S viac ako 7,15 milióna dolárov, ktoré sa vyzbierali od vzniku tohto protokolu zameraného na komunitu, je KangaMoon jednou z najväčších prvotných ponúk mincí (ICO) na trhu meme coinov.

Pozitívne správy o Bitcoine môžu vyústiť do ďalšej rally

Podľa nedávnych správ o Bitcoine sa 28. mája začne obchodovanie s bitcoinovými dlhopismi obchodovanými na burze (ETN) na Londýnskej burze cenných papierov (LSE). Podľa portálu “DeFi Planet” by to mohlo odštartovať celosvetové preteky o Bitcoin. Podľa nich bude dôležité sledovať toky na trhu. Medzitým výrazne vzrástol 24-hodinový objem obchodovania s Bitcoinom. V súčasnosti je na úrovni 19,83 miliardy USD, čo znamená, že 24-hodinový objem obchodovania s Bitcoinom vzrástol približne o 40 %.

Zatiaľ čo investori čakajú na výrazný nárast hodnoty mince, pohyby veľrýb majú podľa analytika spoločnosti CryptoQuant vplyv na cenu Bitcoinu. Analytik tiež spomenul nedávny nárast veľrybích transakcií a aktivít. Hoci analytik uviedol, že zvyšujúci sa počet veľrybárskych transakcií naďalej vyvíja tlak na cenu, cena Bitcoinu sa napriek tomuto tlaku v poslednom čase príliš nezvýšila.

Schválenie ETF Ethereum otvára nové investičné príležitosti

Po nedávnom schválení fondu Ethereum ETF americkou komisiou SEC je teraz možné vytvoriť viac investičných produktov do Bitcoinu. Podľa washingtonskej výskumnej skupiny TD Cowen bude po zriadení Ethereum ETF schválených viac investičných produktov v oblasti kryptomien. Čoskoro budú k dispozícii fondy obchodované na burze (ETF) – pravdepodobne vrátane Bitcoinu a Etherea.

Medzitým cena Etherea za posledný týždeň vzrástla o viac ako 27 %. Po vzostupe z 3 085 USD sa cena Etherea v súčasnosti obchoduje nad hranicou 3 900 USD. Status Etherea ako necenného cenného papiera sa ďalej upevnil schválením spotového ETF. Podľa Jamesa Seyffarta, analytika Bloomberg ETF, schválením týchto trustových akcií založených na komoditách sa naznačuje, že SEC výslovne uznala, že Ethereum nie je cenný papier.

Trhová kapitalizácia Cardano mierne rastie

Svet kryptomien dosť rozrušilo nedávne skúmanie mince Cardano. Po tom, čo sa minci Cardano dlho nedarilo prekonať výrazné cenové bariéry, zaznamenala mesačný nárast o 1,27 %. Následne investori na sociálnych sieťach vyjadrili obavy z jej pomalého pohybu ceny. Počas prvého májového týždňa však Cardano vykazovalo mierny nárast o 1,04 %, čím sa jeho týždenná hodnota v grafe priblížila k 0,46 USD.

Z technického hľadiska sa Cardano ukazuje ako veľmi sľubné. Okrem toho sa zvýšila aj trhová kapitalizácia Cardano o 1,53 % a dosiahla 16,66 miliardy USD. Ukazovateľ MACD sa medzitým nachádza na úrovni -0,00103, pričom momentálne má tendenciu mierne presahovať signálnu líniu a nachádza sa blízko nuly. Línia MACD stúpa nad nulu, čo naznačuje obmedzený nákupný tlak, ale naznačuje to aj možnosť výrazného býčieho prielomu pre Cardano.

Cena Stellaru rastie na pozadí aktualizácie siete

Stellar (XLM) je decentralizovaná sieť, ktorá uľahčuje prepojenie a spoluprácu medzi rôznymi finančnými systémami a inštitúciami. Cena Stellaru, ktorá bola 13. apríla na úrovni 0,095 USD, zaznamenala prudký nárast len za šesť týždňov a 24. mája dosiahla 0,01115 USD, čo predstavuje takmer 15 % nárast. Nedávne oznámenie o niekoľkých inováciách siete bolo jedným z hlavných faktorov, ktoré viedli k súčasnému nárastu hodnoty Stellaru.

Po prvé, stabilné verzie základného softvéru Stellar vydá tím platformy Stellar 30. mája. Základným softvérom Stellaru je replikovaný javový stroj, ktorý uchováva lokálnu kópiu kryptografickej účtovnej knihy a spracováva transakcie na jej základe. Medzitým výrazne vzrástol aj 24-hodinový objem obchodovania so Stellarom. V súčasnosti je na úrovni 55,92 milióna dolárov, čo znamená, že 24-hodinový objem obchodovania vzrástol o viac ako 39 %.

Môže súčasná rally pokračovať aj KangaMoon?

Hoci cena tokenu KangaMoon počas jeho súčasného predpredaja rástla, niektorí priaznivci sú skeptickí, že tento prudký nárast bude pokračovať aj po zverejnení tokenu. Pri súčasnej trhovej kapitalizácii KangaMoon je čerpanie ceny tejto meme mince menej nákladné. Keďže KANG je lídrom v odvetví GameFi, môže si udržať svoj rastúci trend.

Web Kangamoon

Webová stránka: kangamoon.com

Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

The post Pozitívne správy pre Bitcoin, zatiaľ čo tieto top mince dominujú v portfóliách investorov appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie