Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Poznáte túto „skrytú“ funkciu práčky? Keď ju raz vyskúšate, budete ju používať navždy. Veľa ušetríte

04.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív). Pranie je niečo, čo robíme takmer každý deň. Neuvedomujeme si však, že naša práčka sa dá využiť aj inak. Existuje skrytá funkcia, ktorá môže zmeniť váš prístup k používaniu tohto zariadenia a ušetriť vám čas a peniaze. Skryté funkcie práčky na dosah ruky.Foto: súkromný archív Niekedy sa […]
Menej ako 1 min. min.

04.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív).

Pranie je niečo, čo robíme takmer každý deň. Neuvedomujeme si však, že naša práčka sa dá využiť aj inak. Existuje skrytá funkcia, ktorá môže zmeniť váš prístup k používaniu tohto zariadenia a ušetriť vám čas a peniaze.

Skryté funkcie práčky na dosah ruky.
Foto: súkromný archív

Niekedy sa stačí na nejaké zariadenie pozrieť kreatívnejšie a prídu na rad nápady na nezvyčajné využitie. Aj obyčajná práčka môže mať funkcie, o ktorých sme doteraz neuvažovali. Tento typ prístupu nám umožňuje lepšie využívať vybavenie, ktoré už máme. Vďaka triku, ktorý si dnes predstavíme, môžeme ušetriť čas aj peniaze.

Skryté funkcie práčky na dosah ruky. Dá sa použiť na viac ako len bežné pranie

Našu práčku môžeme využiť aj ako sušičku, čím ušetríme nielen miesto, ktoré by sme museli minúť na nové vybavenie práčovne či kúpeľne, ale aj peniaze, ktoré by sme na ne museli minúť. Vypranú vec, ktorú potrebujete, stačí rýchlo vložiť do bubna práčky, ale najskôr ju zabaliť do suchej a savej kúpeľňovej osušky.

Potom spustíme funkciu odstreďovania. Na konci programu by malo byť oblečenie suché a pripravené na nosenie. Uterák absorbuje takmer všetku vlhkosť. Tento spôsob používania práčky zvyšuje nielen jej funkčnosť, ale šetrí aj čas, pretože oblečenie už nemusíme vešať na klasický sušiak.

Môžu sa topánky prať v práčke? Využite potenciál tohto zariadenia

Ďalším nie samozrejmým spôsobom použitia práčky je pranie topánok v nej. Pred začatím tejto úpravy odstráňte z topánok prebytočné nečistoty a potom ich vložte do bubna. Do vnútra tiež pridajte nejaké uteráky, aby ste znížili hluk a chránili ich pred poškodením počas odstreďovania. Potom zvoľte jemný program a nastavte nízku teplotu. Po dokončení ich vyberte a nechajte prirodzene vyschnúť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zabudli ste vyvesiť bielizeň a vaše oblečenie smrdí ako stuchlina? Nalejte polovicu pohára do vody a problém je vyriešený

Ako odstrániť zatuchnutý zápach z uterákov? Zabudnite na aviváž

The post Poznáte túto „skrytú“ funkciu práčky? Keď ju raz vyskúšate, budete ju používať navždy. Veľa ušetríte appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie