Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pozrite sa na obrázok a nájdite hada. Tí najlepší to zvládnu za 30 sekúnd. Koľko času potrebujete?

26.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív thedudolf.blogspot.com). Všímavé hádanky sú zaujímavým spôsobom, ako sa na chvíľu zabaviť a precvičiť si myseľ. Pozrite sa na obrázok a skúste nájsť hada medzi korytnačkami. Tým najlepším to trvá menej ako 30 sekúnd. Koľko času potrebujete? Foto: súkromný archív thedudolf.blogspot.com Hádanky založené na všímavosť sa na prvý […]
Menej ako 1 min. min.

26.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív thedudolf.blogspot.com).

Všímavé hádanky sú zaujímavým spôsobom, ako sa na chvíľu zabaviť a precvičiť si myseľ. Pozrite sa na obrázok a skúste nájsť hada medzi korytnačkami. Tým najlepším to trvá menej ako 30 sekúnd. Koľko času potrebujete?

Foto: súkromný archív thedudolf.blogspot.com

Hádanky založené na všímavosť sa na prvý pohľad zdajú jednoduché. Väčšinou stačí upozorniť na prvok, ktorý sa nezhoduje, prípadne nájsť konkrétny, niekedy aj označiť pár rozdielov medzi dvoma obrázkami. Niektoré z nich dokážu v komentároch rozprúdiť poriadnu diskusiu a zamestnať vás aj na celé hodiny.

Ťažká všímavá hádanka. Vidíte hada?

Hádanky, v ktorých musíte nájsť nezhodný prvok, sú skvelým spôsobom, ako si precvičiť všímavosť. Tentoraz sa pohodlne usaďte a pozrite sa na obrázok. Dokážete nájsť hada, ktorý sa skrýva medzi niekoľkými desiatkami korytnačiek? Buďte opatrní, pretože odpoveď nájdete nižšie.

Autorom grafiky, nad ktorou si mnohí trhajú vlasy, je Gergely Dudás. Hoci by sa mohlo zdať, že nájsť hada nie je ťažké, jednotné farby, množstvo prvkov a malé rozmery zvierat to až také jednoduché neumožňujú. Záležitosť je sťažená skutočnosťou, že všetky korytnačky sú si navzájom veľmi podobné a pozerajú sa rôznymi smermi a v pozadí je veľa rastlín. Navyše, had nie je nevyhnutne nesúrodý prvok, hoci určité detaily to prezrádzajú.

Dokážete nájsť hada, ktorý sa skrýva medzi niekoľkými desiatkami korytnačiek?
Foto: thedudolf.blogspot.com

Kde sa ukryl had? Nájdete ho tu

Majstri pozorovania vyriešia hádanku korytnačka a had za menej ako 30 sekúnd. Ľudia bez skúseností zvyčajne potrebujú oveľa viac času. Bez ohľadu na výsledok sa oplatí túto zručnosť precvičiť. Umožní nám to všímať si oveľa viac vecí v bežnom živote.

Kde ste teda našli hada? Nepozvaný hosť sa skryl za štvrtú korytnačku zdola naľavo. Tu ho môžete vidieť vykúkať spoza svojej mušle. Prezrádza ho okrem iného vyplazený jazyk a to, že svoj dom nenosí na chrbte. Grafiku s vyznačeným hadom nájdete nižšie.

Foto: dudolfsolutions.blogspot.com

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Koľko zvierat vidíte na obrázku? Po 5 sa to ešte len začína. Len géniovia nájdu viac ako 9

Test pozornosti: Len človek s mimoriadnou všímavosťou nájde na obrázku všetky písmená „C“.

The post Pozrite sa na obrázok a nájdite hada. Tí najlepší to zvládnu za 30 sekúnd. Koľko času potrebujete? appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie