Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pozrite si návrh cestovných poriadkov novej koncepcie MHD Trenčín

Menej liniek, ale viac odchodov na nich. Návrh novej koncepcie MHD prináša zjednodušenie siete a skrátenie intervalov na linkách, autobusov má teda premávať viac než v starom grafikone. Na Juhu a Sihoti by mali jazdiť spoje MHD dokonca každých 5 minút. Na príprave nového cestovného poriadku, ktorý by mal vstúpiť do praxe od 1. septembra 2024, mesto Trenčín […]
Menej ako 1 min. min.

Menej liniek, ale viac odchodov na nich. Návrh novej koncepcie MHD prináša zjednodušenie siete a skrátenie intervalov na linkách, autobusov má teda premávať viac než v starom grafikone. Na Juhu a Sihoti by mali jazdiť spoje MHD dokonca každých 5 minút.

Na príprave nového cestovného poriadku, ktorý by mal vstúpiť do praxe od 1. septembra 2024, mesto Trenčín spolupracuje so združením Doprava na Považí.

Po predstavení koncepcie, 15. mája v KKC Hviezda, pokračujeme zverejnením návrhu cestovných poriadkov.

Niektoré pripomienky už zapracovali

Až do piatku 14. júna môžete zasielať k novej koncepcii MHD Trenčín otázky a pripomienky. K dispozícii je e-mail mhdtrencin@dopravanapovazi.sk.

Na všetky otázky a pripomienky odpovedia priamo autori novej koncepcie, Tomáš Mihalik a Michal Mazánik z Dopravy na Považí. Spracovanie pripomienok a odpovedí si vyžaduje určitý čas, preto prosíme o trpezlivosť.

Vo zverejnených navrhovaných cestovných poriadkoch sú už zapracované niektoré vaše pripomienky. Došlo napríklad k rozčleneniu linky 6 na dve linky, a to číslo 6 v trase Záblatie – Sihoť a číslo 16 v trase Záblatie – Kubrá. Upravená je tiež nočná linka N2 tak, že všetky jej spoje budú bez prestupu pokračovať z/na linke N1 na Juh.

Stiahnite si návrhy cestovných poriadkov

CP MHD pracovné dni – školský rok

CP MHD pracovné dni –  školské prázdniny 

CP MHD pre režim voľné dni

Súhrnný cestovný poriadok pre vybrané smery

 

Schéma denných liniek – aktualizovaná

 

 

Schéma nočných liniek – aktualizovaná 

 

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie