Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pozývame vás na oslavu Dňa matiek v Gelnici

Príďte osláviť druhú májovú nedeľu spolu s nami! Dňa 12. mája 2024 o 15:00 hod. sa v Gelnici uskutočnia oslavy pri príležitosti Dňa matiek. Príďte si vychutnať tento špeciálny deň plný vďačnosti a radosti so svojimi blízkymi. Čaká vás bohatý program, ktorý si zamilujú všetky generácie. Ako informuje mesto Gelnica, počas podujatia si budete môcť […]
Menej ako 1 min. min.

Príďte osláviť druhú májovú nedeľu spolu s nami!

Dňa 12. mája 2024 o 15:00 hod. sa v Gelnici uskutočnia oslavy pri príležitosti Dňa matiek.

Príďte si vychutnať tento špeciálny deň plný vďačnosti a radosti so svojimi blízkymi. Čaká vás bohatý program, ktorý si zamilujú všetky generácie. Ako informuje mesto Gelnica, počas podujatia si budete môcť vychutnať vystúpenia miestnych umelcov, detí a rôzne iné zábavné aktivity.

Tento deň je príležitosťou vyjadriť našu lásku a uznanie matkám, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou našich životov. Nezabudnite pozvať svoje mamy, babky a všetky dôležité ženy vo vašom živote!

Tešíme sa na vašu účasť na tejto oslave, ktorá prinesie radosť a zážitky všetkým zúčastneným. Vstup je voľný a otvorený pre všetkých, ktorí chcú osláviť tento krásny deň v Gelnici.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie