Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

PRACOVNÁ NÁVŠTEVA V GRUZÍNSKU Ladislav Kamenický – minister financií SR sa zúčastňuje pracovnej cesty v Gruzínsku. Vzťahy Slovenska a Gruzínska sú na veľm…

PRACOVNÁ NÁVŠTEVA V GRUZÍNSKU Ladislav Kamenický – minister financií SR sa zúčastňuje pracovnej cesty v Gruzínsku. Vzťahy Slovenska a Gruzínska sú na veľmi dobrej úrovni. S Gruzínskom má Slovenská republika aj dobré obchodné vzťahy. Prostredníctvom Eximbanky sú podporované slovenské investície aj tu v Gruzínsku, ktoré je vstupnou bránou pre ďalšie krajiny z regiónu. 🤝🏻Minister financií […]
Menej ako 1 min. min.

PRACOVNÁ NÁVŠTEVA V GRUZÍNSKU

Ladislav Kamenický – minister financií SR sa zúčastňuje pracovnej cesty v Gruzínsku. Vzťahy Slovenska a Gruzínska sú na veľmi dobrej úrovni. S Gruzínskom má Slovenská republika aj dobré obchodné vzťahy. Prostredníctvom Eximbanky sú podporované slovenské investície aj tu v Gruzínsku, ktoré je vstupnou bránou pre ďalšie krajiny z regiónu.

🤝🏻Minister financií sa spolu s podpredsedníčkou vlády a ministerkou hospodárstva Denisou Sakovou stretli s gruzínskym ministrom financií Lasha Khutsišvilim.

💡Na pracovnej ceste sa konalo aj rokovanie ministra financií Ladislava Kamenického, ministerky hospodárstva Denisy Sakovej, ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Erika Tomáša spolu s gruzínskym 1. podpredsedom vlády a ministrom hospodárstva Levanom Davitašvilim. Témou rozhovorov bolo okrem iného, aj posilnenie vzájomných vzťahov s Gruzínskom v rámci pomoci Fondu technickej spolupráce SR a EBRD.

Pre Slovenskú republiku sú vzťahy na medzinárodnej úrovni veľmi dôležité.





Zdroj: Ministerstvo financií SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie