Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pre inauguráciu prezidenta budú v Bratislave dopravné obmedzenia. Vieme, kde sa vás dotknú

S dopravnými obmedzeniami treba rátať v Bratislave v súvislosti so sobotňajšou inauguráciou prezidenta SR. Týkať sa budú najmä Starého Mesta, Devína a diaľničného obchvatu Bratislavy D1 a D2. Informovala o tom bratislavská krajská polícia. Cestná premávka pre individuálnu aj hromadnú dopravu bude vylúčená pri Redute a okolí od 7.00 do 13.30 h. Staromestská ulica bude […]
Menej ako 1 min. min.

S dopravnými obmedzeniami treba rátať v Bratislave v súvislosti so sobotňajšou inauguráciou prezidenta SR. Týkať sa budú najmä Starého Mesta, Devína a diaľničného obchvatu Bratislavy D1 a D2. Informovala o tom bratislavská krajská polícia.

Cestná premávka pre individuálnu aj hromadnú dopravu bude vylúčená pri Redute a okolí od 7.00 do 13.30 h. Staromestská ulica bude obojsmerne uzavretá od 12.30 do 15.30 h od Mosta SNP po Hodžovo námestie pre všetku dopravu. “Zjazd bude umožnený z Mosta SNP v smere z Petržalky na Vajanského nábrežie a výjazd na Most SNP bude z nábrežia v smere do Petržalky,” priblížili bratislavskí mestskí policajti.

Inaugurácia: Sľub sa skladá vždy o 12:00. Len pri Čaputovej to bolo neskôr kvôli Dankovi (rozhovor)

Obmedzenie premávky bude aj v okolí Pamätníka generála M. R. Štefánika v čase od 16.00 do 17.00 h a v okolí hradu Devín v čase od 16.30 do 17.30 h. Po trase Hodžovo námestie, Staromestská ulica, Most SNP, diaľničný obchvat D1 v smere od Mosta SNP po Letisko M. R. Štefánika budú približne od 16.00 do 16.30 h uzatvorené cesty. Taktiež po trase Ivanka pri Dunaji, diaľničný obchvat D1 v smere od Letiska M. R. Štefánika, diaľnica D2 po križovatku s diaľnicou D4, Devínska Nová Ves a Devín v čase asi od 16.30 do 17.00 h.

Hliadky počas soboty posilní aj Mestská polícia Bratislava. Pripomína, že obmedzenia parkovania vozidiel sa dotknú predovšetkým Starého Mesta, konkrétne Jesenského ulice, Medenej, Mostovej a Kapitulskej ulice, Námestia Ľudovíta Štúra, Rudnayovho námestia, ako aj časti ulice Palisády. Uzatvorená bude podľa MsP aj Grasalkovičova záhrada.

Polícia zároveň vyzýva vodičov, aby sa uvedeným úsekom vyhli a využili alternatívnu trasu. Upozorňuje aj na obmedzenia súvisiace s prevádzkou bezpilotných prostriedkov. “Počas celého dňa je potrebné sa striktne riadiť aktuálne platnými obmedzeniami vo vzdušnom priestore,” doplnili policajti.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie