Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pre tieto znamenia zverokruhu bude apríl láskavý. Sú to vyvolení

2.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pixabay/vikkibilan). Apríl má v sebe veľa astrologickej energie. Má numerologickú vibráciu 3, ktorá prináša radosť a zábavu, ale z astrologického hľadiska môžeme cítiť búrlivý vplyv zatmení. Sú však znamenia zverokruhu, ktoré všetky energie dokonale transformujú a práve pre ne bude tento jarný mesiac mimoriadne priaznivý. Pre ktoré znamenia zverokruhu […]
Menej ako 1 min. min.

2.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pixabay/vikkibilan).

Apríl má v sebe veľa astrologickej energie. Má numerologickú vibráciu 3, ktorá prináša radosť a zábavu, ale z astrologického hľadiska môžeme cítiť búrlivý vplyv zatmení. Sú však znamenia zverokruhu, ktoré všetky energie dokonale transformujú a práve pre ne bude tento jarný mesiac mimoriadne priaznivý.

Pre ktoré znamenia zverokruhu bude apríl mimoriadne láskavý?
Foto: Pixabay/vikkibilan

Blíženci si dobíjajú baterky stretnutiami s tými, ktorých majú radi a ktorých si vážia

Blíženci sú rodené duše spoločenského života. Bez druhých uschnú ako kvet bez vody. Blíženci nebudú mať v apríli núdzu o spoločenské kontakty a to ich urobí nadmieru šťastnými.

Apríl je ideálny čas na grilovanie. Čerpajúc energiu z prebúdzajúcej sa prírody a z kontaktu s blízkymi, Blíženci pocítia, čo je to radosť zo života.

Lev rozkvitne ako jarné púčiky 

Teraz je čas, aby Lev zažiaril ešte jasnejšie ako zvyčajne. Keďže okolo zverokruhu Leva rozkvitá jar, mal by sa na chvíľu zamyslieť nad tým, aké semienka chce vo svojom živote zasadiť – obrazne aj doslova.

Tento mesiac je plný príležitostí na rast a obohatenie. Levy budú mať výzvu objavovať rôzne perspektívy a rozširovať si obzory.

Vďaka Slnku ako vládnucej planéte tohto znamenia sa Levy vydajú na cestu za novými cieľmi a úspechom. Konjunkcia Jupitera a Uránu môže pre Levy znamenať vzrušujúci kariérny rozvoj. Keď sa Lev rozhodne podniknúť dobrodružstvo, ktoré ho čaká, osud mu bude priaznivo naklonený a apríl bude pre Leva jedným z najlepších mesiacov v roku.

Apríl má numerologickú vibráciu 3 a má v sebe veľa astrologickej energie.
Foto: Pixabay/kieutruongphoto

Škorpión si zhlboka vydýchne. Takto sa zbaví napätia

Škorpión by sa mal pripraviť na aprílový spln. Bude presne v znamení Škorpióna. Táto kozmická udalosť ponúka šancu uvoľniť časť napätia, ktoré v sebe zverokruh Škorpióna nosí. Uvoľnenie znamená postaviť sa tvárou v tvár niektorým pravdám o sebe samom, čo nemusí byť veľmi príjemné, ale v konečnom dôsledku je to očistné.

Tento mesiac je mimoriadne dôležité pristupovať k životu so zdravou dávkou rozvahy. Hrozí riziko, že vyhoríte alebo budete mať pocit, že neustále zvádzate náročný boj. Netreba sa toho však báť! Táto drsná lekcia vám slúži ako pripomienka, že práca by mala byť skutočným odrazom toho, kým ste.

 Vďaka Marsu, jednej z vládnucich planét tohto znamenia, nájde Škorpión oblasti uvoľnenia prostredníctvom tvorivosti, duchovna a možno aj vášnivej romantiky.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tu sú najšťastnejšie aprílové dni. Kto sa stane vyvoleným osudu?

Všetky znamenia zverokruhu majú zodpovedajúci kvet. Pozrite sa, ktorý z nich je priradený k vášmu dátumu narodenia

The post Pre tieto znamenia zverokruhu bude apríl láskavý. Sú to vyvolení appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie