Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pre tieto znamenia zverokruhu môže byť ťažké nadviazať vzťah. Sú na rôznych vlnových dĺžkach

3.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/NotarYES). Charakterové a osobnostné črty pripisované jednotlivým znameniam zverokruhu môžu byť vodítkom pre tých, ktorí hľadajú svoju druhú polovičku. Podľa astrológov existujú ideálne kombinácie znamení a tie, ktoré sa k sebe vôbec nehodia. Zistite, s kým vaše znamenie zverokruhu nedokáže vytvoriť úspešný vzťah. Pre ktoré znamenia zverokruhu je ťažké […]
Menej ako 1 min. min.

3.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/NotarYES).

Charakterové a osobnostné črty pripisované jednotlivým znameniam zverokruhu môžu byť vodítkom pre tých, ktorí hľadajú svoju druhú polovičku. Podľa astrológov existujú ideálne kombinácie znamení a tie, ktoré sa k sebe vôbec nehodia. Zistite, s kým vaše znamenie zverokruhu nedokáže vytvoriť úspešný vzťah.

Pre ktoré znamenia zverokruhu je ťažké nadviazať vzťah?
Foto: shutterstock/NotarYES

Sú ľudia, ktorí sa skvele dopĺňajú a iní, ktorí sú ich úplnými protikladmi a bolo by pre nich ťažké vytvoriť dokonalý vzťah. Zistite, ktoré znamenia zverokruhu nevytvoria taký dobrý vzťah ako ostatné. Nezabúdajte však, že astrológia je predovšetkým o zábave a treba k nej pristupovať s odstupom a prižmúrením oka.

Ryby a Baran. Túžba po stabilite verzus hľadanie dobrodružstva

Z pohľadu horoskopu sa tieto dve znamenia zverokruhu k sebe nehodia. Ryby sú emocionálne a citlivé a láska je pre ne jednou z najdôležitejších vecí v živote. Snívajú o tom, že budú mať veľkú svadbu a úspešný vzťah, ale Baran pre nich nebude ako partner dobrou voľbou. Ľudia v znamení Barana sú často impulzívni a nedokážu zabezpečiť rybám pocit istoty a stability. Neznášajú rutinu a stály vzťah nie je niečo, po čom túžia. Ľudia v znamení Barana často vyhľadávajú dobrodružstvo a nové zážitky. Tieto dve znamenia sú protikladmi.

Býk a Blíženci. Majú veľa spoločného, ale aj odlišného

Býk je zmyselný a emocionálny, ale zároveň plachý a ťažko nadväzuje bližší vzťah. Cení si blízkosť svojho partnera a chce mať dlhodobý vzťah plný lásky a vzájomnej podpory. Blíženci sú spoločenskí a niekedy majú pletky s viacerými partnermi pri hľadaní osoby, ktorá im ukradne srdce. Zdá sa, že tieto dve znamenia zverokruhu majú niečo spoločné, ale ich prístup ku kľúčovým životným otázkam je veľmi odlišný a môže byť príčinou rozchodu. 

Ktoré znamenia zverokruhu nedokážu vytvoriť dobrý vzťah?
Foto: shutterstock/David Pereiras

Škorpión a Váhy. Dva protiklady, pre ktoré je ťažké vytvoriť trvalý vzťah

Škorpióni neradi robia kompromisy, čo im niekedy sťažuje vytvorenie úspešného vzťahu, ale ak si nájdu milovanú osobu, sú ochotní pre ňu veľa obetovať. Milujú celým svojím srdcom a potom im už nič nestojí v ceste. Váhy sú naopak nezávislé a obklopené láskou škorpióna sa môžu cítiť zahnané do kúta. Pre škorpiónov môžu byť váhy príliš chladné a vzdialené. Škorpióni sú typickí samotári, zatiaľ čo váhy sa rady socializujú. Sú to dva protiklady, pre ktoré môže byť ťažké vytvoriť úspešný vzťah.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tu sú najšťastnejšie aprílové dni. Kto sa stane vyvoleným osudu?

Pre tieto znamenia zverokruhu bude apríl láskavý. Sú to vyvolení

The post Pre tieto znamenia zverokruhu môže byť ťažké nadviazať vzťah. Sú na rôznych vlnových dĺžkach appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie