Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prečo ženy podvádzajú? Vôbec to nie je o nedostatku vášne. Odborník upozornil na 7 dôvodov

16.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB). Hovorí sa, že muži podvádzajú častejšie, ale aj ženy hľadajú vzrušenie mimo vzťahu. Ukazuje sa však, že dôvody nevery sú úplne odlišné od dôvodov, prečo sa chlapi odhodlajú k tomuto kroku. Prečo podvádzame? Prečo ženy podvádzajú?Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB Podľa správy CBOS najčastejšie podvádzame v práci. Až 34 […]
Menej ako 1 min. min.

16.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB).

Hovorí sa, že muži podvádzajú častejšie, ale aj ženy hľadajú vzrušenie mimo vzťahu. Ukazuje sa však, že dôvody nevery sú úplne odlišné od dôvodov, prečo sa chlapi odhodlajú k tomuto kroku. Prečo podvádzame?

Prečo ženy podvádzajú?
Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB

Podľa správy CBOS najčastejšie podvádzame v práci. Až 34 % respondentov uviedlo pracovné prostredie ako miesto, kde spoznali svojho milenca. Na druhom mieste bol okruh priateľov, ktorý uviedlo 25 % ľudí, a 9 % sa dopustilo nevery s osobou, ktorú spoznali v škole alebo na univerzite. Aké sú dôvody, prečo ženy podvádzajú? Zisťujeme, čo na to hovorí odborník.

Prečo ženy podvádzajú? Odborník vysvetľuje, čo je nevera a prečo sa jej dopúšťame

Klinický odborník na liečbu porúch intimity dospelých Robert Weiss uviedol sedem dôvodov, prečo sa ženy dopúšťajú nevery so svojím partnerom. Ukazuje sa, že 10 až 20 % žien a mužov, ktorí sú v manželskom alebo stabilnom vzťahu, sa dopúšťa nevery.

Podľa odborníka môže nevera prebiehať na fyzickej aj emocionálnej úrovni. Nevera je porušením partnerskej intimity a nedostatku lojality. Aké sú príčiny takéhoto správania? Ukazuje sa, že dôvodom nemusí byť len nedostatok intimity.

Podľa odborníka môže nevera prebiehať na fyzickej aj emocionálnej úrovni.
Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB

Aké sú dôvody nevery? Dôvody sú nielen neuspokojivý manželský život

Odborník rozlíšil sedem dôvodov, prečo sa ženy dopúšťajú nevery.

Pocit zanedbávania. Mnoho ľudí v dlhodobých vzťahoch stráca zmysel pre intimitu. Každodenný život sa stáva monotónnym a my si prestávame vážiť druhú osobu a hľadáme útechu u iného.

Osamelosť vo vzťahu, ktorá pramení z neustálej neprítomnosti partnera alebo z nedostatku citového spojenia.

Nedostatok spokojnosti s manželským životom. Ide o dôležitý aspekt vo vzťahu, ktorý, ak neprináša radosť a naplnenie, môže byť dôvodom na neveru.

Oslabené citové puto. Stojí za zmienku, že ženy budujú intimitu prostredníctvom blízkosti. Ak sa od nich partner vzdiali, necítia s ním blízkosť a preto s ním nechcú mať intímny vzťah a hľadajú útechu u niekoho iného.

Nedostatok pozornosti zo strany partnera spôsobuje, že hľadajú záujem u tretej strany.

Zahltenie každodenným životom a prebytok povinností. Mnohé ženy napriek tomu, že milujú svojho manžela a rodinu, hľadajú oddych v náručí iného muža.

Nevery sa často dopúšťajú aj ženy, ktoré v detstve zažili traumu, napríklad zneužívanie. Nevera je pre ne spôsob, ako sa vyrovnať s ťažkou situáciou z minulosti.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Sú erotickou hračkou číslo jeden. Objednáva si ich čoraz viac žien

Ráno alebo večer? Pohlavný styk v túto hodinu bude najlepší. Na svoje si prídu najmä dámy

The post Prečo ženy podvádzajú? Vôbec to nie je o nedostatku vášne. Odborník upozornil na 7 dôvodov appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie