Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pred 13 rokmi boli v móde. Prichádza veľký návrat galaxy nails. Môžete sa na ne pozerať celé hodiny

20.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/@heynicenails, instagram/@diananailedit). Pojem „celkový vesmír“ nadobúda nový význam. To všetko vďaka Galaxy Nails. Sú pôsobivé a vyzerajú ako z inej galaxie. Ak hľadáte nápad na nechty na jar 2024, toto je povinnosť. Galaxy Nails. Ak hľadáte nápad na nechty na jar 2024, toto je povinnosť.Foto: instagram/@heynicenails, instagram/@diananailedit Pred desiatimi […]
Menej ako 1 min. min.

20.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/@heynicenails, instagram/@diananailedit).

Pojem „celkový vesmír“ nadobúda nový význam. To všetko vďaka Galaxy Nails. Sú pôsobivé a vyzerajú ako z inej galaxie. Ak hľadáte nápad na nechty na jar 2024, toto je povinnosť.

Galaxy Nails. Ak hľadáte nápad na nechty na jar 2024, toto je povinnosť.
Foto: instagram/@heynicenails, instagram/@diananailedit

Pred desiatimi rokmi bol motív galaxy skutočným hitom. Objavoval sa na kabelkách, legínach a blúzkach. Kráľoval aj vo svete manikúry. O 13 rokov neskôr sa tento trend vrátil. Ženy si opäť zamilovali farby a nechty pripomínajúce hviezdnu oblohu. Ich najväčšou výhodou je, že vás obmedzuje len vaša fantázia. Môžete ich kombinovať s rôznymi farbami a vzormi.

Módne nechty. Jar 2024 je celá o galaxy nails

Obloha plná hviezd je jedným z najúchvatnejších pohľadov. Niet divu, že by sme ju chceli zopakovať na svojich nechtoch. Galaxy nails sú lesklé nechty s malými čiastočkami. Ich najobľúbenejšou verziou je kombinácia niekoľkých tmavých farieb: čiernej, tmavomodrej, fialovej, bordovej, fľaškovozelenej. Nechýba ani strieborná a zlatá.

Celá myšlienka spočíva v napodobňovaní hviezd, Mliečnej dráhy, odkazovaní na Mesiac alebo polárnu žiaru. Nemusíte opakovať rovnaký dizajn na každom nechte. Čím sú kozmickejšie, tým lepšie. Ešte pôsobivejší efekt dosiahnete, keď každý prst bude vyzerať úplne inak.

Kozmická manikúra. Fialové nechty, ktoré pripomínajú galaxiu

Existujú špeciálne gél laky s čiastočkami, ktoré napodobňujú farby galaxie. Po nalakovaní sa nechty rozžiaria rôznymi farbami. Ďalším osvedčeným spôsobom je styling so zlatou alebo striebornou prenosovou fóliou. Nechty môžete tiež posypať peľom pre lesklý a kovový efekt.

Ak nemáte radi tmavé laky, urobte si galaxy nails na svetlom podklade, napr. béžovom, svetloružovom, mliečnom. Na rozmazaný efekt sa hodia tmavšie a svetlejšie farby, napr. svetlofialová, modrá, tmavoružová. Okrem toho môžete nechty ozdobiť bielymi akcentmi, napr. namaľovať malé hviezdičky a polmesiačiky.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Už sme na ne zabudli a sú vždy horúcim trendom leta. Tieto nechty sa chystajú opäť zaplaviť ulice

V roku 2024 sú „ballet nails“ snom každej fanúšičky francúzskej manikúry. Ďalším bonusom sú štíhle prsty

The post Pred 13 rokmi boli v móde. Prichádza veľký návrat galaxy nails. Môžete sa na ne pozerať celé hodiny appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie