Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pred 31 rokmi hral Sullyho v „Doktorke Quinnovej“ a ženy naňho hlasno vzdychali. Teraz ho možno nespoznáte

01.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@HopefulHopelessRomantic). Joe Lando bol začiatkom 90. rokov sexsymbol a ženy po ňom šaleli. Jeho čaru podľahla aj Jane Seymour. Žiaľ, rýchlo mu zlomila srdce. Joe Lando si však najväčšiu popularitu získal hraním od roku 1993 po boku Jane Seymour v seriáli „Doktorka Quinnová“.Foto: youtube.com/@HopefulHopelessRomantic Joe Lando má na konte […]
Menej ako 1 min. min.

01.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@HopefulHopelessRomantic).

Joe Lando bol začiatkom 90. rokov sexsymbol a ženy po ňom šaleli. Jeho čaru podľahla aj Jane Seymour. Žiaľ, rýchlo mu zlomila srdce.

Joe Lando si však najväčšiu popularitu získal hraním od roku 1993 po boku Jane Seymour v seriáli „Doktorka Quinnová“.
Foto: youtube.com/@HopefulHopelessRomantic

Joe Lando má na konte množstvo úloh. Najväčšiu popularitu si však získal hraním od roku 1993 po boku Jane Seymour v seriáli „Doktorka Quinnová“. Lando si zahral postavu Byrona Sullyho – horského trapera a partnera titulnej postavy.

Keď sa v roku 1998 skončilo natáčanie poslednej sezóny seriálu, Lando a Seymour boli v rozpore. Všetko kvôli predchádzajúcej afére. Ukazuje sa však, že teraz sú blízko.

Joe Lando a Jane Seymour mali pomer

Joe Lando a Jane Seymour k sebe niečo cítili od prvého momentu, keď boli na natáčaní „Doktorky Quinnovej“. Herec prišiel o rozum pre Seymour.

„Nemohol som odolať Janinmu šarmu. Bláznivo som sa zamiloval. Nejaký čas sme boli milenci. Náš milostný príbeh stál veľa“

– povedal v roku 1997 v rozhovore.

Bohužiaľ, Seymour nezaobchádzala s týmto vzťahom rovnako ako on. Pre ňu to bola prchavá záležitosť.

„Joe a ja sme sa veľmi zblížili. Poznáme sa len dva mesiace, ale užívame si vzájomnú prítomnosť. Predstavila som ho svojim deťom. Vedia, že spolu chodíme. Na rozhovor o vážnom vzťahu je však ešte priskoro.“

– povedala vtedy magazínu Hello!.

Ohnivý románik sa skončil, keď sa zaľúbencom do cesty postavil herečkin budúci manžel James Keach. Pre toto Jane Seymour odišla od Landa. Herec spočiatku niesol rozchod zle a so Seymour sa nerozprával. Situácia sa ešte viac vyhrotila, keď sa Keach stal riaditeľom „Doctor Quinn“. Joe Lando vtedy uvažoval o ukončení zmluvy. Nakoniec sa však k tomuto kroku neodhodlal a bývalej milenke postupom času odpustil a dodnes sa s ňou kamaráti.

Herci momentálne na Instagrame zdieľajú fotografie a videá, ktoré ukazujú, ako spolu trávia čas. Jane Seymour sa pred časom zbláznila a na svoj instagramový účet zverejnila fotku Landa, na ktorej pózuje v kostýme biblického Adama.

Ako sa má Joe Lando?

Joe Lando hral v mnohých filmoch a seriáloch, ale žiadna z rolí mu nepriniesla takú popularitu ako tá v seriáli „Doktorka Quinnová“. V roku 2022 sme ho mohli vidieť vo filme „Iskra Vianoc“, v ktorom si opäť zahral po boku Seymour. V tom istom roku bol vydaný ďalší film s jeho účasťou – „Paloma’s Flight“.

Najnovšou produkciou, v ktorej ho môžete obdivovať, je „Night Train“, ktorý mal premiéru v roku 2023. Joe Lando je aktívny aj na Instagrame, kde ochotne zdieľa aktuálne fotografie aj archívne zábery.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Angelina Jolie zviedla Pitta odvážnym gestom. A to na natáčaní. „Je to jedna z najviac šokujúcich vecí.“

Pamätáte si na film „Záhada Blair Witch“? Hlavná herečka si zmenila meno. Neuveríte, čo dnes robí

The post Pred 31 rokmi hral Sullyho v „Doktorke Quinnovej“ a ženy naňho hlasno vzdychali. Teraz ho možno nespoznáte appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie