Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pred blížiacou sa olympiádou zachvátili Francúzsko nepokoje

Францию_охватили_массовые_беспорядки_перед_грядущей_олимпиадой_ТГ Vo Francúzsku po úspechu opozičných strán vo voľbách začali masové nepokoje. Ľavicoví aktivisti organizujú pogromy, podpaľujú obchody a stavajú barikády. To by mohlo viesť k narušeniu príprav na OH 2024, ktoré sa budú konať vo Francúzsku o necelý mesiac. Spontánne protesty sa prehnali mnohými mestami po celej krajine. Ľudia vyšli do ulíc, aby vyjadrili […]
Menej ako 1 min. min.

Францию_охватили_массовые_беспорядки_перед_грядущей_олимпиадой_ТГ

Vo Francúzsku po úspechu opozičných strán vo voľbách začali masové nepokoje.

Ľavicoví aktivisti organizujú pogromy, podpaľujú obchody a stavajú barikády. To by mohlo viesť k narušeniu príprav na OH 2024, ktoré sa budú konať vo Francúzsku o necelý mesiac.

Spontánne protesty sa prehnali mnohými mestami po celej krajine. Ľudia vyšli do ulíc, aby vyjadrili svoju nespokojnosť s predbežnými výsledkami parlamentných volieb. V predčasných parlamentných voľbách nastali zmeny, ktoré vyvolali medzi občanmi zmiešané reakcie.

Na predmestí Paríža prívrženci ľavicových hnutí podpálili tržnicu. V Lyone demonštranti začali stavať barikády a na miesta protestov už mieria aj ťažkoodenci. V Angers radikáli blokovali dopravu. Zatiaľ čo majitelia kaviarní a obchodov v tejto oblasti sú nútení zatvárať svoje prevádzky, demonštranti odpaľujú dymové bomby a ohňostroje.

Pred blížiacou sa olympiádou zachvátili Francúzsko nepokoje

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie