Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pred dekádou priniesli na Slovensko nový typ reklamy, teraz krachujú

Bratislavské Staré Mesto býva počas teplých letných dní plnšie ako obyčajne. Turistov aj miestnych láka pekné počasie na prechádzku či len tak si posedieť na terase obľúbeného podniku. Posledné roky boli navyše ľudia aj v hlavnom meste svedkami nie úplne bežnej formy reklamy.  Najprv bolo zvyčajne počuť hudbu, a keď sa poriadne poobzerali, prišli na to, […]
Menej ako 1 min. min.

Bratislavské Staré Mesto býva počas teplých letných dní plnšie ako obyčajne. Turistov aj miestnych láka pekné počasie na prechádzku či len tak si posedieť na terase obľúbeného podniku. Posledné roky boli navyše ľudia aj v hlavnom meste svedkami nie úplne bežnej formy reklamy. 

Najprv bolo zvyčajne počuť hudbu, a keď sa poriadne poobzerali, prišli na to, že jej zdrojom je bicykel. Nie taký obyčajný, ale takzvaný „promobike“, ten má štyri kolesá a jeho súčasťou je okrem iného aj baner s reklamnou plochou.

Stavili na zelenú budúcnosť, teraz ich kvária dlhy. Investičná skupina má biznis aj na Záhorí

Trasu od Kamenného cez Hlavné až po Hviezdoslavovo námestie takto brázdili bicykle spoločnosti Keis Media. To je však už zrejme minulosťou. Voči eseročke Keis Media Bratislava bol vyhlásený 16. apríla konkurz, vyplýva to z dokumentu zverejnenom v Registri úpadcov na stránke ministerstva spravodlivosti. 

Majú tisícové dlhy

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 75% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie