Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pred letom si ľudia striekajú na topánky lak na vlasy. Zachraňuje ich to

Používanie laku na vlasy na topánky sa zdá byť absurdné. Zaujíma vás, prečo by ste to robili? O chvíľu vám to vysvetlíme. Ukazuje sa, že tento obľúbený kozmetický prípravok sa môže hodiť aj pri starostlivosti o obuv a pomôže riešiť bežné problémy. Nastriekajte si topánky lakom na vlasy. Efekt vás poteší Toto nenápadné riešenie vám […]
Menej ako 1 min. min.

Používanie laku na vlasy na topánky sa zdá byť absurdné. Zaujíma vás, prečo by ste to robili? O chvíľu vám to vysvetlíme. Ukazuje sa, že tento obľúbený kozmetický prípravok sa môže hodiť aj pri starostlivosti o obuv a pomôže riešiť bežné problémy.

Nastriekajte si topánky lakom na vlasy. Efekt vás poteší

Toto nenápadné riešenie vám môže nie raz uľahčiť život. Lak na vlasy má oveľa viac využití ako len na úpravu účesu. Nie je zlý nápad nastriekať si ním topánky.

Ukázalo sa, že lak na vlasy veľmi dobre funguje ako prípravok na lesk topánok. Jednoducho ho nastriekajte na čisté a suché topánky. Topánky získajú elegantný lesk a vrstva prípravku navyše do určitej miery chráni materiál pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.

Nastriekajte si topánky lakom na vlasy

Ak je vaším problémom obuv, ktorá farbí ponožky alebo nohy, môže vám pomôcť aj lak na vlasy. Jednoducho ho nastriekajte na vnútornú stranu topánok. Kozmetický prípravok vytvorí ochrannú vrstvu, cez ktorú farbivo neprenikne.

Lak na vlasy môžete nastriekať aj na podrážky topánok, aby ste znížili šmýkanie. Podobne to funguje, ak máte mierne nadrozmernú obuv, v ktorej vám noha lieta. Ošetrenie jej vnútornej strany lakom na vlasy tento problém dočasne odstráni.

Mnoho ľudí sa sťažuje na rozväzovanie šnúrok. Riešením môže byť ich postriekanie lakom na vlasy.

Týmto prípravkom sa dá ošetriť aj obuv so zapínaním na zips. Bude fungovať lepšie a vydrží dlhšie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie