Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Predajcovia sa môžu prihlásiť na festival PRI TRENČIANSKEJ BRÁNE

Mesto Trenčín otvorilo registráciu pre predajcov na jarmok, ktorý bude súčasťou tradičného festivalu PRI TRENČIANSKEJ BRÁNE, konajúceho sa v dňoch 6., 7. a 8. septembra 2024. Záujemcovia o predaj sa môžu prihlasovať prostredníctvom oficiálnej webovej stránky mesta Trenčín - trenčín.sk. Ďalšie informácie o procese prihlásenia sú k dispozícii na stránke Jarmoky v Trenčíne. Jarmok sa […]
Menej ako 1 min. min.

Mesto Trenčín otvorilo registráciu pre predajcov na jarmok, ktorý bude súčasťou tradičného festivalu PRI TRENČIANSKEJ BRÁNE, konajúceho sa v dňoch 6., 7. a 8. septembra 2024.

Záujemcovia o predaj sa môžu prihlasovať prostredníctvom oficiálnej webovej stránky mesta Trenčín – trenčín.sk. Ďalšie informácie o procese prihlásenia sú k dispozícii na stránke Jarmoky v Trenčíne.

Jarmok sa bude konáť na Mierovom námestí a bude zameraný najmä na predaj občerstvenia, remeselných výrobkov a ľudového umenia, ako sú výrobky z dreva, kože, keramiky, skla, drôtu, domáce potraviny, syry, koláče a mnoho ďalších.

PRI TRENČIANSKEJ BRÁNE 2023

Uzávierka prihlášok je stanovená na 1. 7. 2024. Prosíme predajcov, aby nahrávali všetky požadované dokumenty, pretože bez nich nie je možné vydať povolenie na predaj.

V približne 14 dňoch po uzávierke prihlášok obdržíte e-mail s informáciou o prijatí alebo neprijatí na jarmok.

Vzhľadom na charakter a zameranie jarmoku si mesto ako organizátor vyhradzuje právo vyberať predajcov. Termín podania prihlášky neovplyvňuje udelenie miesta. Organizátor má výlučné právo určiť umiestnenie jednotlivých predajcov na jarmoku.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie