Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Predsedom Hlasu-SD sa stal M. Šutaj Eštok

www.slovanskenoviny.sk/rss Na 4. pracovnej sneme vládnej strany Hlas-SD delegáti za nového predsedu po odstupujúcom P.Pellegrinim zvolili Matúša Šutaja Eštoka, súčasného ministra vnútra. Za podpredsedov strany zvolili ministrov Denisu Sakovú, Richarda Rašiho, Erika Tomáša, Zuzanu Dolinkovú a Tomáša Druckera, ktorý sa stal piatym v poradí. Peter Pellegrini zdôraznil, že podľa stanov môže mať Hlas až šesť podpredsedov a že […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Na 4. pracovnej sneme vládnej strany Hlas-SD delegáti za nového predsedu po odstupujúcom P.Pellegrinim zvolili Matúša Šutaja Eštoka, súčasného ministra vnútra.

Za podpredsedov strany zvolili ministrov Denisu Sakovú, Richarda Rašiho, Erika Tomáša, Zuzanu Dolinkovú a Tomáša Druckera, ktorý sa stal piatym v poradí.

Peter Pellegrini zdôraznil, že podľa stanov môže mať Hlas až šesť podpredsedov a že dúfa, že v strane vyrastie postupne ďalšia osobnosť, ktorá tento post môže obsadiť..

Na sobotňajšom sneme sa Pellegrini oficiálne vzdal pozície predsedu a pozastavili mu aj členstvo v strane. Šutaja Eštoka odporučil za predsedu zvoliť on aj predsedníctvo strany.

skspravy.sk

Príspevok Predsedom Hlasu-SD sa stal M. Šutaj Eštok je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie