Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Predtým, ako sa objednáte na botox, naneste si na pokožku toto. „Zastaví“ starnutie za 15 minút

3.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ground Picture). S pribúdajúcim vekom sa pokožka mení, stráca pevnosť a objavujú sa vrásky. Nemusíte míňať majetok na drahé estetické ošetrenia, aby ste rozjasnili svoju pleť a opticky ju omladili. Všetko, čo potrebujete, je ingrediencia z vašej kuchynskej skrinky. Aké sú najlepšie domáce lieky na vrásky?Foto: shutterstock/Ground Picture Zemiaky […]
Menej ako 1 min. min.

3.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ground Picture).

S pribúdajúcim vekom sa pokožka mení, stráca pevnosť a objavujú sa vrásky. Nemusíte míňať majetok na drahé estetické ošetrenia, aby ste rozjasnili svoju pleť a opticky ju omladili. Všetko, čo potrebujete, je ingrediencia z vašej kuchynskej skrinky.

Aké sú najlepšie domáce lieky na vrásky?
Foto: shutterstock/Ground Picture

Zemiaky sú jednou z najobľúbenejších druhov zeleniny, ktoré sa dajú konzumovať a používať na mnoho spôsobov. Rovnako ako zemiaková múka, ktorá je bohatá na sacharidy, bielkoviny a esenciálne tuky. Vďaka tomu všetkému je skvelá na starostlivosť o pleť, najmä o zrelú pleť. Pred použitím nezabudnite urobiť námatkový test citlivosti na kúsku pokožky.

Aké sú najlepšie domáce lieky na vrásky? Zemiaková múka na pleť

Zemiaková múka obsahuje škrob, ktorý je prirodzeným zmäkčovadlom pokožky. Pomáha preto hydratovať pleť a predchádzať jej vysušovaniu. Vďaka vlastnostiam udržiavania vlhkosti môže tiež pomôcť zlepšiť štruktúru pokožky a dodať jej hladší a pružnejší vzhľad. Bohatý obsah vitamínu C, niacínu, riboflavínu, cholínu, kyseliny listovej, kremíka a vitamínu E a ďalších antioxidantov, ako sú antokyány, môže pomôcť znížiť výskyt jemných liniek a vrások. Navyše ochránia pokožku pred poškodením voľnými radikálmi, ktoré môžu urýchliť proces starnutia.

Vďaka vlastnostiam udržiavania vlhkosti môže tiež pomôcť zlepšiť štruktúru pokožky a dodať jej hladší a pružnejší vzhľad.
Foto: shutterstock/kostrez

Ako si vyrobiť masku na tvár zo zemiakovej múky? 3 prísady z kuchyne

Domáca maska na báze zemiakovej múky sa vďaka svojmu účinku prirovnáva k prírodnému botoxu alebo liftingu tváre. Len tri produkty môžu byť kľúčom k viditeľným výsledkom a zlepšeniu pleti. Potrebujete polievkovú lyžicu zemiakovej múky, polievkovú lyžicu kefíru a bielok jedného vajíčka.

Začnite zmiešaním múky a kefíru. Miešajte, kým nevznikne hladká konzistencia.

Potom vyšľahajte bielok na hladkú hmotu a jemne ho spojte s ostatnými prísadami.

Pripravenú zmes naneste na vopred očistenú a osušenú tvár. Rovnomerne rozotrite a nechajte pôsobiť približne 15 – 20 minút.

Po uplynutí stanoveného času ju zmyte vlažnou vodou a na posilnenie účinku potom naneste hydratačný krém.

Mimické vrásky sa viditeľne vyhladia a pleť bude vyzerať žiarivo a hladko.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Bleskovo vyžehlí vrásky. Zabudnutý hit zo socialistického Československa je opäť v obľube

Mrkvové pleťové masky. Naneste ich na tvár a účinok uvidíte po 10 minútach

The post Predtým, ako sa objednáte na botox, naneste si na pokožku toto. „Zastaví“ starnutie za 15 minút appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie