Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prehovorí Fico k verejnosti v týchto dňoch? Orbán znepokojil. Čo sa bude diať na Ukrajine/Marek Šoun

ČO TÝŽDEŇ DAL… Marek Šoun, Lenka Zlatev/27.05.-02.06.24 Web: https://www.tvotv.sk Premiér Robert Fico bol prevezený z nemocnice v Banskej Bystrice do domáceho liečenia. Vyzerá to nádejne, čo sa týka zdravotného stavu Roberta Fica. Ja som započula,….že dokonca by mal premiér v týchto dňoch prehovoriť k verejnosti. Zachytili si aj ty túto informáciu?Čo je na tom pravdy? […]
Menej ako 1 min. min.

ČO TÝŽDEŇ DAL… Marek Šoun, Lenka Zlatev/27.05.-02.06.24
Web: https://www.tvotv.sk

Premiér Robert Fico bol prevezený z nemocnice v Banskej Bystrice do domáceho liečenia. Vyzerá to nádejne, čo sa týka zdravotného stavu Roberta Fica. Ja som započula,….že dokonca by mal premiér v týchto dňoch prehovoriť k verejnosti. Zachytili si aj ty túto informáciu?Čo je na tom pravdy?

Strana Hlas-SD má nového predsedu, je ním Matúš Šutaj Eštok. Aké zmeny očakávaš teraz pod novým vedením? Bude to línia taká, akú nasmeroval už pán Pellegrini, alebo prinesie do toho Hlasu pán Eštok niečo nové, niečo čo môže Hlas ešte viac naštartovať. Pán Eštok patrí k tým najobľúbenejším ministrom a najdôveryhodnejším spomedzi všetkých ministrov. Napomôže táto ministerská popularita aj samotnej strane Hlas?

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok informoval,že pred domom Petra Pellegriniho sa pohybovalo auto, kde na zadnom sedadle bola osoba v kukle s pištoľou v ruke. Táto osoba bola dieťaťom s maketou zbrane a samotné vozidlo šoféroval jeho otec.

Pán Zoroslav Kollár zverejnil ďalšie video,tentokrát to bolo nasmerované na stranu DEMOKRATI..Venoval sa pánovi Jaroslavovi Naďovi. Čo sa týka strany DEMOKRATI…tu ešte doplním, že počas týždna nastala situácia, že strana Piráti odstúpila v Eurovoľbách v prospech tejto strany.

Poľsko a jeho spojenci v sobotu v skorých ranných hodinách zaktivizovali svoje lietadlá v súvislosti s intenzívnou aktivitou ruského diaľkového letectva, ktoré zaznamenala Varšava. Prečo je podľa Teba Varšava prekvapená zo zvýšenej aktivity ruských lietadiel, ak berieme v úvahu tie militantné vyjadrenia a v podstate aj kroky , ktoré vedú proti Rusku?

Pre Radio Kossuth sa maďarský premiér Viktor Orban vyjadril, že Európa sa pripravuje na vojnu s Ruskom. Konkrétne poveda, že existujú tri fázy: diskusia, príprava a zničenie a podľa jeho názoru teraz končíme diskusiu a sme vo fáze príprav. Ako to podľa Teba myslel? Je to už rozbehnutý proces, z ktorého niet cesty naspäť?

Bývalý prezident USA Donald Trump bol uznaný vinným vo všetkých 34 bodoch obžaloby. Očakával si takýto výsledok?

Na našom portáli tvotv.sk sme pred pár dňami zverejnili rozhovor s jedným z autorov súčasnej ukrajinskej ústavy, ktorý uvádza, že Zelenský už nie je legitímnym prezidentom Ukrajiny a všetci úradníci vymenovaní Zelenským od 21.mája nie sú taktiež legitímni. Narážal na voľby, ktoré sa na Ukrajine nekonalii. Ako teda pristupovať k takémuto prezidentovi, ktorý nemá (podľa slov autora ukrajinskej Ústavy) už žiadne právomoci a to ani v otázkach vojenských. Kto teda riadi Ukrajinu? Je to vôbec ešte štát, keď nemá na čele legitímneho prezidenta?

#tvotv #robertfico #slovensko



Zdroj: TVOTV

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie