Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prekonali neónové a pastelové farby. „Ferrari red“ vyhrala preteky o najtrendovejšie nechty na leto

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maksim Shmeljov). Červené nechty sú jednoducho klasika. Sú nepochybne nadčasové a to vôbec neznamená, že musia byť nudné. Tento rok bude na vrchole najtrendovejších odtieňov manikúry určite „ferrari red“. „Ferrari red“ vyhrala preteky o najtrendovejšie nechty na leto.Foto: shutterstock/Maksim Shmeljov Zmena vzhľadu nechtov je jedným z najjednoduchších spôsobov, ako […]
Menej ako 1 min. min.

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maksim Shmeljov).

Červené nechty sú jednoducho klasika. Sú nepochybne nadčasové a to vôbec neznamená, že musia byť nudné. Tento rok bude na vrchole najtrendovejších odtieňov manikúry určite „ferrari red“.

„Ferrari red“ vyhrala preteky o najtrendovejšie nechty na leto.
Foto: shutterstock/Maksim Shmeljov

Zmena vzhľadu nechtov je jedným z najjednoduchších spôsobov, ako zmeniť imidž a vzhľad rúk. Na výber je toľko možností a vecí: farba, ozdoby, tvar, dĺžka alebo textúra. Pri toľkých možnostiach môžeme byť zmätení. V takýchto prípadoch je najlepšie držať sa klasiky.

Máme na mysli najmä červené nechty. Je to zmyselná a romantická farba. Zdôrazňuje ženskosť a sebavedomie a mnohé ženy sa s týmto odtieňom stotožňujú. Jedným z najžiadanejších vzhľadov v roku 2024 bude „ferrari red“.

Najmódnejšie nechty na dovolenky 2024. Manikúra „ferrari red“ vám ukradne srdce

Na trhu je k dispozícii široká škála rôznych odtieňov červenej farby. Hoci móda jednofarebnej manikúry v tomto štýle je tu už roky, vôbec nemusí byť nudná. V skutočnosti môžu byť nechty v tejto farbe ešte výstrednejšie a odvážnejšie. Pokiaľ si trúfnete na „ferrari red“ odtieň, rozdiel si všimnete okamžite. Inšpiruje sa obľúbeným modelom automobilu Ferrari, ktorý vyniká intenzívnou červenou farbou s výrazným leskom.

Módne nechty jún 2024.Červená manikúra je späť v novom vzhľade

Nechty „ferrari red“ mnohí považujú za etalón červenej farby. Bude skvelou voľbou na každodenné nosenie, ale aj na špeciálne, formálne vychádzky, keď chceme, aby naše ruky vyzerali elegantne a bezchybne. Tento odtieň určite vynikne medzi ostatnými štýlmi manikúry a nebudete ho môcť prejsť ľahostajne. Navyše je dostatočne univerzálny na to, aby sa hodil na krátke, stredné aj dlhšie tvary.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Z tejto manikúry sa zbláznite. Trblietavý efekt je na leto ako stvorený

Zabudnite na nudnú francúzsku a vybláznite sa na dovolenku. Dokonca aj vaša svokra nebude môcť odvrátiť zrak

The post Prekonali neónové a pastelové farby. „Ferrari red“ vyhrala preteky o najtrendovejšie nechty na leto appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie