Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prekvapenie. McDonald’s otvorí fast food v ďalšom slovenskom meste

Kráľ fast foodových reštaurácií McDonald’s zavíta do ďalšieho slovenského mesta. Poteší obyvateľov Trnavského kraja. Reťazec pokračuje vo svojej masívnej expanzii. Aktuálne sa na Slovensku nachádza 43 fast foodov tejto populárnej svetovej siete s rýchlym občerstvením, čoskoro k ním pribudne ďalšia. McDonald’s pribudne v malom slovenskom mestečku Sieť reštaurácií McDonald’s rozširuje počet prevádzok na Slovensku. Reťazec už skôr potvrdil, […]
Menej ako 1 min. min.

Kráľ fast foodových reštaurácií McDonald’s zavíta do ďalšieho slovenského mesta. Poteší obyvateľov Trnavského kraja. Reťazec pokračuje vo svojej masívnej expanzii. Aktuálne sa na Slovensku nachádza 43 fast foodov tejto populárnej svetovej siete s rýchlym občerstvením, čoskoro k ním pribudne ďalšia.

McDonald’s pribudne v malom slovenskom mestečku

Sieť reštaurácií McDonald’s rozširuje počet prevádzok na Slovensku. Reťazec už skôr potvrdil, že plánuje expandovať aj do menších miest a jeho nová reštaurácia je toho dôkazom.

Nový McDonald’s

Vlastný fast food dostanú obyvatelia mestečka, ktorého populáciu tvorí približne len 15-tisíc obyvateľov. Ide o mesto Galanta.

Príchod svetovej značky rýchleho občerstvenia potvrdil primátor mesta vo svojom príspevku na sociálnej sieti, kde prezradil, že výstavba novej reštaurácie by mala začať už v budúcom roku.

Peter Kolek, primátor mesta Galanta na sociálnej sieti uviedol:

Práve som podpísal záväzné stanovisko k navrhovanej stavbe prevádzky rýchleho občerstvenia McDonald’s v Galante. Keďže navrhovaná stavba je v súlade s obsahom záväznej časti územného plánu mesta Galanta a spĺňa požiadavky na dopravné a technické vybavenie územia, verím, že už nič nebude brániť tomu, aby investor mohol začať s výstavbou na jeseň 2025.

Doplnil, že novinka prispeje k rozvoju mesta a rozšíri možnosti pre obyvateľov aj návštevníkov.

The post Prekvapenie. McDonald’s otvorí fast food v ďalšom slovenskom meste appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie