Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prekvapivá správa o návšteve princa Harryho vo Veľkej Británii. „Toto sú ďalšie problémy pre Kate a Williama.“

02.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“). Hoci sa princ Harry pred pár týždňami objavil vo Veľkej Británii a stretol sa s chorým Karolom III., manžel americkej herečky si na návštevu svojho brata nenašiel čas ani na chvíľu. Teraz sa 39-ročný muž opäť chystá do vlasti. Zdá sa, že […]
Menej ako 1 min. min.

02.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“).

Hoci sa princ Harry pred pár týždňami objavil vo Veľkej Británii a stretol sa s chorým Karolom III., manžel americkej herečky si na návštevu svojho brata nenašiel čas ani na chvíľu. Teraz sa 39-ročný muž opäť chystá do vlasti. Zdá sa, že nie všetci sú spokojní s týmto vývojom udalostí.

Princ Harry sa opäť chystá do Veľkej Británie.
Foto: youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“

Princ Harry navštívil Karola III

Napätý vzťah medzi princom Harrym a ďalšími členmi kráľovskej rodiny už roky nie je tajomstvom a naďalej elektrizuje verejnú mienku na celom svete. Angličania však stále rátajú so zmierením konfliktných strán, ktoré očakávajú, že kráľovská rodina si všetky záležitosti vyjasní a zabudne na minulé konflikty.

Keď sa v médiách objavili informácie o ťažkej chorobe kráľa Karola III., všetci nervózne pozerali na jeho mladšieho syna a čakali na akúkoľvek reakciu. Manžel Meghan Markle nás nenechal dlho čakať a oznámil, že po dlhšej neprítomnosti má v úmysle navštíviť Veľkú Britániu a stretnúť sa so svojím otcom.

Princ Harry sa opäť chystá do Veľkej Británie

Novinári síce stretnutie princa a panovníka opisovali takmer výlučne v superlatívoch a samotný brat následníka trónu otvorene povedal, že rozhovor s kráľom prebiehal v mimoriadne príjemnej atmosfére, na sklamanie Angličanov však sa ukázalo, že to neovplyvnilo dlhodobé zlepšenie vzťahov medzi kráľovskými rodinami.

Keď o pár týždňov vyšlo najavo, že rakovinou trpí aj Kate Middleton – Harry s manželkou na smutnú správu rýchlo zareagovali a veľa nasvedčovalo tomu, že vzhľadom na celú situáciu sa aristokratka opäť objaví na Ostrovoch.

Fámy sa ukázali ako pravdivé, ale princ sa do svojej vlasti za manželkou svojho staršieho brata nechystá.
Tridsaťdeväťročný príde do Spojeného kráľovstva pri príležitosti jubilejného ročníka multidisciplinárnych športových súťaží, ktoré sa organizujú z jeho iniciatívy a prvýkrát sa konali presne pred 10 rokmi.

Stretnú sa princ Harry a William znova?
Foto: shutterstock/Mr Pics

POZRITE TIEŽ AJ: Už je to isté: Princ Harry sa po príchode do Londýna NESTRETNE so svojím otcom! „Kráľ bude zaneprázdnený“

Stretnú sa princ Harry a William znova?

Bolo jasné, že napriek tomu si nenájde čas na stretnutie s rodinou. Hoci nedôjde ku konfrontácii medzi konfliktnými stranami, Kate a William nie sú z Harryho príchodu nadšení. Podľa jedného z kráľovských expertov je to pre dvojicu určite „nemilé“.

„Podľa môjho názoru je Harryho návšteva ďalším problémom pre Williama a Kate (…), pretože vojvodkyňa teraz podstupuje chemoterapiu. Takže pre túto rodinu je to veľmi stresujúce obdobie, najmä v kontexte ich množstva povinností“

– povedal Richard Fitzwilliams v rozhovore pre denník „The Sun“.

Veľa nasvedčuje tomu, že ani tentoraz nie je nádej, že sa Harry stretne so svojím bratom. Okolnosti sú momentálne veľmi nepriaznivé.

„Je veľmi nepravdepodobné, že sa stretnú s Harrym, keď príde do Spojeného kráľovstva. Je zrejmé, že na to teraz nemajú čas a akékoľvek pokusy o nápravu ich vzťahu by nemali byť výsledkom nátlaku, ale vzájomnej dôvery, a mali by byť vedené aj súkromne, ďaleko od kamier“

– uzavrel odborník.

Princ Harry a Meghan Markle.
Foto: shutterstock/Blueskynet

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Princ William spomenul chorobu Kate v rozhovore so svojimi poddanými. Priznal, ako sa teraz vojvodkyňa cíti (VIDEO)

Zmieria sa konečne princ Harry a kráľ Karol III.? Je tu však jedna podmienka

The post Prekvapivá správa o návšteve princa Harryho vo Veľkej Británii. „Toto sú ďalšie problémy pre Kate a Williama.“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie