Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prelom v kráľovskej rodine? Princ William a vojvodkyňa Kate môžu zmeniť históriu

28.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/B. Lenoir). Britská kráľovská rodina už roky vyvoláva množstvo emócií. Ukázalo sa, že následník trónu má nejaké plány, ktoré by mohli monarchiu navždy zmeniť. Budú princ William a vojvodkyňa Kate rázne konať? Môže ísť o prvý takýto prípad v histórii.Foto: shutterstock/B. Lenoir Trendy v britskej monarchii sa už nejaký […]
3 min.

28.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/B. Lenoir).

Britská kráľovská rodina už roky vyvoláva množstvo emócií. Ukázalo sa, že následník trónu má nejaké plány, ktoré by mohli monarchiu navždy zmeniť.

Budú princ William a vojvodkyňa Kate rázne konať? Môže ísť o prvý takýto prípad v histórii.
Foto: shutterstock/B. Lenoir

Trendy v britskej monarchii sa už nejaký čas menia. Určite to začalo korunováciou kráľa Karola III. Podujatie malo oveľa menší „rozsah“ ako predchádzajúce obrady.

„Korunovácia odzrkadľuje úlohu monarchie dnes a symbolizuje pohľad do budúcnosti, pričom je tiež zakorenená v dlhoročnej tradícii a nádhere“

uviedol Buckinghamský palác.

Cieľom je modernizovať kráľovskú rodinu a následne znížiť náklady, ktoré generujú. Následník trónu má v tejto veci už svoje plány. Toto by mohol byť skutočný prelom.

Budú princ William a vojvodkyňa Kate rázne konať? Môže ísť o prvý takýto prípad v histórii

Britské médiá už dlhší čas informujú o tom, že kráľovská rodina má nový nápad, ako modernizovať monarchiu. Dúfalo sa, že Meghan Markle zmení imidž kráľovskej rodiny, no nakoniec sa ukázalo, že ona a princ Harry opustili svojich blízkych a usadili sa v Spojených štátoch.

Daily Mail sa však podelil o prekvapivé informácie. Keď sa princ William a vojvodkyňa Kate stanú kráľovským párom, môže sa veľa zmeniť. Ako sa ukázalo, budúci kráľ plánuje poslať starších členov rodiny do dôchodku.

Má tiež „nevymenovať nikoho iného, ​​aby plnil oficiálne povinnosti v Buckinghamskom paláci“.

William a Kate údajne plánujú presvedčiť svoje dve mladšie deti, aby sa neuchádzali o miesto na kráľovskom dvore. Ide o ochranu súrodencov pred hádkami.

„Aktuálnym plánom je, že mladšie dve deti odstúpia a budú si robiť veci po svojom. Budú povzbudzovaní, aby sa nestali pracujúcimi členmi kráľovskej rodiny.“

– uvádza The Daily Beast.

Tieto informácie však zatiaľ nie sú potvrdené, no ak sa zrealizujú vyššie uvedené požiadavky, bude to prvýkrát v histórii rodiny Windsorovcov, že takáto situácia nastane. William a Middleton môžu navždy zmeniť britskú kráľovskú rodinu.

Budú princ William a vojvodkyňa Kate rázne konať?
Foto: shutterstock/Pete Hancock

POZRITE TIEŽ AJ: Nové správy o princeznej Anne. Jej manžel prezradil, v akom stave je

Kedy sa vojvodkyňa Kate vráti k svojim povinnostiam?

Manželka následníka britského trónu sa síce objavila na kráľových narodeninách, ale to neznamená, že sa bude objavovať natrvalo v salónoch. Pripomíname, že Kate sa stále zotavuje po tom, čo v marci oznámila, že má rakovinu. Odborníčka tuší, kedy sa Middleton opäť objaví.

„Jej liečba prebieha a bude pokračovať aj niekoľko ďalších mesiacov, ale chápem, že ak sa na to bude cítiť, rada by navštívila tenisový turnaj vo Wimbledone, ktorého je patrónkou“

– priznala špecialistka v „Grazia Magazine“.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vieme, kedy sa vojvodkyňa Kate môže opäť objaviť na verejnosti. Kráľovský odborník udal dátum

Kráľ Karol III rezignuje na jednu zo svojich funkcií. Neuveríte, komu to zveril!

The post Prelom v kráľovskej rodine? Princ William a vojvodkyňa Kate môžu zmeniť históriu appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie