Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Premiérov stav sa zlepšuje, komunikuje, zápalové parametre klesajú

www.slovanskenoviny.sk/rss Stav premiéra Roberta Fica je stabilizovaný. „Klinicky sa zlepšuje, komunikuje, zápalové parametre pomaly klesajú. Pán premiér zostáva naďalej v našej starostlivosti,“ informovala Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica po dnešnom konzíliu. Premiéra Roberta Fica (Smer-SD) postrelil v stredu v Handlovej atentátnik Juraj C. Zaútočil pred domom kultúry, kde v stredu zasadala vláda. Stalo […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Stav premiéra Roberta Fica je stabilizovaný. „Klinicky sa zlepšuje, komunikuje, zápalové parametre pomaly klesajú. Pán premiér zostáva naďalej v našej starostlivosti,“ informovala Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica po dnešnom konzíliu.

Premiéra Roberta Fica (Smer-SD) postrelil v stredu v Handlovej atentátnik Juraj C. Zaútočil pred domom kultúry, kde v stredu zasadala vláda. Stalo sa to v čase, keď premiér išiel medzi ľudí. Strelca polícia obvinila z úkladnej vraždy, hrozí mu 25 rokov až doživotie. Fico už absolvoval dve operácie.

/ veci-verejne.sk /

Príspevok Premiérov stav sa zlepšuje, komunikuje, zápalové parametre klesajú je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie