Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prenasledoval školáčku a onanoval pri tom, mužovi z Bratislavy hrozí až trojročné väzenie

Obvinený muž mal v piatok 31. mája popoludní prenasledoval žiačku základnej školy v treťom Bratislavskom okrese cestou zo školy domov.
Menej ako 1 min. min.

5.6.2024 (SITA.sk) – Muž v Bratislave prenasledoval 13-ročnú školáčku a onanoval pri tom, hrozí mu až trojročný pobyt za mrežami. Poverený policajt obvinil 32-ročného Ladislava P. z Bratislavy z trestného činu výtržníctva spáchaného na chránenej osobe. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Obvinený muž mal v piatok 31. mája popoludní prenasledoval žiačku základnej školy v treťom Bratislavskom okrese cestou zo školy domov.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

„Počas prenasledovania si rozopol nohavice a začal onanovať, pričom dievča obehol a v konaní pokračoval v jej bezprostrednej blízkosti,” uviedla hovorkyňa s tým, že dievčatku sa podarilo z miesta utiecť.

Policajtom sa počas niekoľkých hodín podarilo zadržať 32-ročného muža. Po umiestnení v cele policajného zaistenia ho obvinili a spracovali podnet na jeho väzobné stíhanie.

Viac k témam: bratislavská policajná hovorkyňa, chránená osoba, Prečin výtržníctva, Výtržníctvo
Zdroj: SITA.sk – Prenasledoval školáčku a onanoval pri tom, mužovi z Bratislavy hrozí až trojročné väzenie © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie