Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prepúšťanie v slovenskom závode: O prácu prídu stovky ľudí, spoločnosť končí

Spoločnosť Yazaki Europe oznámila, že postupne ukončí prevádzku svojho závodu v Michalovciach. Rozhodnutie ovplyvní 207 zamestnancov. Ako informovala TASR vo svojom stanovisku, zavážila súčasná situácia v automobilovom priemysle. Závod končí v júni Závod v Michalovciach bude počas prechodného obdobia pokračovať vo výrobe až do júna 2025. Počet zamestnancov bude postupne znižovať v niekoľkých vlnách.   […]
Menej ako 1 min. min.

Spoločnosť Yazaki Europe oznámila, že postupne ukončí prevádzku svojho závodu v Michalovciach. Rozhodnutie ovplyvní 207 zamestnancov. Ako informovala TASR vo svojom stanovisku, zavážila súčasná situácia v automobilovom priemysle.

Závod končí v júni

Závod v Michalovciach bude počas prechodného obdobia pokračovať vo výrobe až do júna 2025. Počet zamestnancov bude postupne znižovať v niekoľkých vlnách.

 

Firma Yazaki hľadala možnosti, ako vo výrobe pokračovať

„Náš tím pred prijatím tohto ťažkého rozhodnutia aktívne vyhodnocoval a skúmal viaceré možné scenáre pokračovania výroby. Spoločnosť Yazaki je vďačná všetkým zamestnancom a zainteresovaným partnerom za ich odhodlanie, podporu a spoluprácu,“ uviedla spoločnosť vo svojom vyhlásení a zdôraznila, že spolupracuje so zainteresovanými stranami a poskytne zamestnancom v Michalovciach maximálnu podporu.

The post Prepúšťanie v slovenskom závode: O prácu prídu stovky ľudí, spoločnosť končí appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie