Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prešov: MODERNÉ A FUNKČNÉ PRÍSTREŠKY PRE MHD Odštartovali sme verejnú obchodnú súťaž na nájomcu pozemkov pod zastávkovými prístreškami MHD. Týmto spôsobom chceme …

MODERNÉ A FUNKČNÉ PRÍSTREŠKY PRE MHD 🚏🚌 Odštartovali sme verejnú obchodnú súťaž na nájomcu pozemkov pod zastávkovými prístreškami MHD. Týmto spôsobom chceme zabezpečiť vyššiu kvalitu dôležitej súčasti verejného priestoru – prístreškov MHD. Záujemcovia budú musieť v zmysle bodovacieho systému dodržať viacero podmienok a parametrov, ktoré sú v súlade s Manuálom verejných priestorov mesta Prešov. Novinkou […]
Menej ako 1 min. min.

MODERNÉ A FUNKČNÉ PRÍSTREŠKY PRE MHD 🚏🚌

Odštartovali sme verejnú obchodnú súťaž na nájomcu pozemkov pod zastávkovými prístreškami MHD. Týmto spôsobom chceme zabezpečiť vyššiu kvalitu dôležitej súčasti verejného priestoru – prístreškov MHD. Záujemcovia budú musieť v zmysle bodovacieho systému dodržať viacero podmienok a parametrov, ktoré sú v súlade s Manuálom verejných priestorov mesta Prešov.

Novinkou v tomto procese bude zohľadnenie aj estetického hľadiska budúcich prístreškov MHD. Teda hodnotené budú ako dizajnové prvky a moderné trendy, tak aj technické a funkčné vlastnosti prístreškov.

Budúci víťaz súťaže získava zároveň aj možnosť prevádzkovať a umiestňovať reklamné plochy, výhradne formou citylightov, aj na iných, jasne zadefinovaných plochách verejného priestoru. Koncept citylightov je súčasťou boja proti reklamnému smogu na území mesta, keďže postupne sa stane jedinou možnou formou reklamy a nahradí už dnes redukované billboardy a bigboardy.

Záujemcovia o zapojenie sa do obchodnej verejnej súťaže majú možnosť svoje návrhy podať do 6. Septembra 2024 cez elektronickú schránku. Všetky informácie a podklady môžu záujemcovia nájsť na portáli elektronickej verejnej správy mesta Prešov eGov v záložke Úradná tabuľa.



Zdroj: Mesto Prešov

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie