Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prestala som kupovať kondicionéry. Domáce receptúry robia taffy efekt a hydratujú vlasy

2.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels/Pixabay, shutterstok/kazmulka). Kto by nesníval o hladkých a hodvábnych vlasoch? Všetci túžime po lesklých účesoch, ktoré ukazujú modelky v reklamách na vlasové prípravky. Je to však skôr kombinácia svetla a úpravy než skutočného zdravia. Je teda sen o dobrých vlasoch len zdanie? Nie tak celkom. Kondicionéry na vlasy si […]
Menej ako 1 min. min.

2.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels/Pixabay, shutterstok/kazmulka).

Kto by nesníval o hladkých a hodvábnych vlasoch? Všetci túžime po lesklých účesoch, ktoré ukazujú modelky v reklamách na vlasové prípravky. Je to však skôr kombinácia svetla a úpravy než skutočného zdravia. Je teda sen o dobrých vlasoch len zdanie? Nie tak celkom.

Kondicionéry na vlasy si môžete vytvoriť aj doma. Sú jemné a krémové, zlepšujú zdravie a štruktúru vlasov a regulujú ich krepovatenie.
Foto: pexels/Pixabay, shutterstok/kazmulka

Áno, verte tomu alebo nie, ale kondicionéry na vlasy si môžete vytvoriť aj doma. Sú jemné a krémové, zlepšujú zdravie a štruktúru vlasov a regulujú ich krepovatenie. Nehovoriac o tom, že sú bez chemikálií.

Med a olivový olej. Ide o prírodný kondicionér, ktorý chráni pred lupinami

Olivový olej a med sú prírodné kondicionéry na vlasy.
Foto: shutterstock/Nick Alias

Med a olivový olej sú prírodné kondicionéry na vlasy. Preto je zrejmé, že spolu môžu vytvoriť najlepší produkt na zmäkčenie a výživu vlasov. Pomáha tiež predchádzať tvorbe lupín. Vezmite 2 polievkové lyžice medu, 4 polievkové lyžice olivového oleja, sprchovú čiapku. Zmiešajte olivový olej a med, aby ste vytvorili hladkú zmes. Naneste na vlasy. Vlasy zakryte sprchovou čiapkou a nechajte pôsobiť 30 minút, potom opláchnite.

Kondicionér s vajíčkami dodá vlasom lesk. A ako ich vyživí!

Vajcia sú známe ako úžasná zložka, pokiaľ ide o hĺbkovú výživu vlasov.
Foto: shutterstock/srisakorn wonglakorn

Vajcia sú známe ako úžasná zložka, pokiaľ ide o hĺbkovú výživu vlasov a poskytovanie základných proteínov pre optimálne zdravie a lesk. Sú skvele na výživu a zbavenie sa problémov s vlasmi, ako sú napríklad lupiny. Tento hĺbkový kondicionér je potrebné opláchnuť šampónom kvôli zápachu vajíčok, ktorý môže maska na vlasy zanechať.

Domáci banánový kondicionér je liek na vlasy. Budú lesklé a voňavé

Banány sú mimoriadne bohaté na kremík, zložku, ktorá nielen pomáha znižovať vypadávanie vlasov, ale prispieva aj k ich lesku.
Foto: sgutterstock/troshina

Viete o tom, že banány sú mimoriadne bohaté na kremík, zložku, ktorá nielen pomáha znižovať vypadávanie vlasov, ale prispieva aj k ich lesku? Áno, kremík je veľmi dobrý kondicionér, vďaka ktorému sú vlasy jemné a pružné. Ak do banánu pridáte trochu olivového oleja, získate ten najlepší recept na hĺbkovú výživu vlasov.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Každý večer si robím ananásovanie. Nemusím ich česať. Každý prameň vyzerá dobre

Je čas rozlúčiť sa s kondicionérom. Vlasy na jar potrebujú len 4 ingrediencie. Sú na dosah ruky

The post Prestala som kupovať kondicionéry. Domáce receptúry robia taffy efekt a hydratujú vlasy appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie