Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

PRETEKY OKOLO SLOVENSKA ODPREZENTUJÚ KRÁSY KRAJINY A PRINESÚ SKVELÉ ŠPORTOVÉ VÝKONY Už dnes odštartuje 68. ročník cyklistických pretekov Okolo Slovenska….

PRETEKY OKOLO SLOVENSKA ODPREZENTUJÚ KRÁSY KRAJINY A PRINESÚ SKVELÉ ŠPORTOVÉ VÝKONY 🚴 Už dnes odštartuje 68. ročník cyklistických pretekov Okolo Slovenska. Toto prestížne podujatie, ktoré je skvelou príležitosťou nielen na sledovanie profi pelotónu, ale aj na prezentáciu a propagáciu našej krásnej krajiny. Ministerstvo cestovného ruchu a športu podporilo tento ročník pretekov Okolo Slovenska priamo a […]
Menej ako 1 min. min.

PRETEKY OKOLO SLOVENSKA ODPREZENTUJÚ KRÁSY KRAJINY A PRINESÚ SKVELÉ ŠPORTOVÉ VÝKONY 🚴

Už dnes odštartuje 68. ročník cyklistických pretekov Okolo Slovenska. Toto prestížne podujatie, ktoré je skvelou príležitosťou nielen na sledovanie profi pelotónu, ale aj na prezentáciu a propagáciu našej krásnej krajiny.

Ministerstvo cestovného ruchu a športu podporilo tento ročník pretekov Okolo Slovenska priamo a cez svoje podriadené organizácie Tipos a Slovakia Travel sumou 286 000 eur.

Pre slovenských fanúšikov má tento ročník osobitý význam – je to jedinečná príležitosť rozlúčiť sa s našou cyklistickou legendou Petrom Saganom. Jeho výnimočné výkony a neúnavné nasadenie sú inšpiráciou pre viacerých. Sagan dnes priznal, že práve preteky na Slovensku môžu byť preňho posledné v cestnej cyklistike.

Úspechy a charizma Petra Sagana nie len že motivovali mladých športovcov a budúce generácie, ale tiež výrazne prispeli k popularizácii cyklistiky na Slovensku. Vďaka jeho vplyvu sa mnoho ľudí rozhodlo začať aktívne športovať a bicyklovať, čím sa cyklistika stala omnoho prístupnejšou a populárnejšou vo všetkých vekových skupinách.

foto: Soňa Niková





Zdroj: Ministerstvo cestovného ruchu a športu SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie