Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prezident Pavel přijme ve čtvrtek české hokejisty na Pražském hradě. Přinesli nové Nagano, řekl

Prezident navštívil několik utkání českých hokejistů v pražské O2 areně, a to včetně finálového zápasu, v němž Česko porazilo 2:0 Švýcarsko. Hráčům Pavel poděkoval také osobně hned po utkání. Přímo v šatně rovněž ocenil organizaci letošního MS v hokeji konaného v Praze a Ostravě. ANKETA: Zlatá sestava „Pragána“. Vyberte nejužitečnějšího českého hokejistu na MS „Nejenom, že jste vyhráli zlaté […]
Menej ako 1 min. min.

Prezident navštívil několik utkání českých hokejistů v pražské O2 areně, a to včetně finálového zápasu, v němž Česko porazilo 2:0 Švýcarsko. Hráčům Pavel poděkoval také osobně hned po utkání. Přímo v šatně rovněž ocenil organizaci letošního MS v hokeji konaného v Praze a Ostravě.

ANKETA: Zlatá sestava „Pragána“. Vyberte nejužitečnějšího českého hokejistu na MS

„Nejenom, že jste vyhráli zlaté medaile, ale zároveň celá organizace toho šampionátu nám jako republice udělala hrozně dobrý jméno, takže ze všech stran skvělý,“ řekl Pavel. Tým podle něj přinesl „nové Nagano“.

Čeští hokejisté se stali mistry světa po 14 letech a po 39 letech se jim to podařilo na domácím ledě. Zápasům obvykle přihlíželi přímo v dějišti i další politici, například premiér Petr Fiala (ODS), předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09), ministr vnitra Vít Rakušan či ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela (oba STAN).

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Tenisový klub vs. Brno. Město chce místo kurtů stavět, vhodnou náhradu pro sportovce nemá

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie