Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prezident Zeman o Čaputovej

www.slovanskenoviny.sk/rss „Ak je prezident amatér, stane sa tragikomickou postavou“, uviedol Miloš Zeman na inaugurácii Petra Pellegriniho v Bratislave na margo už bývalej prezidentky Zuzany Čaputovej. Bývalý český prezident bol vždy hanobený za to, s akou priamosťou vedel vyjadriť to, čo sa nikdy „nepatrilo“ vyjadrovať. Na Slovensku bude predstaviteľmi libarálno progresívnej politiky a jej vazalských médií […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

„Ak je prezident amatér, stane sa tragikomickou postavou“, uviedol Miloš Zeman na inaugurácii Petra Pellegriniho v Bratislave na margo už bývalej prezidentky Zuzany Čaputovej. Bývalý český prezident bol vždy hanobený za to, s akou priamosťou vedel vyjadriť to, čo sa nikdy „nepatrilo“ vyjadrovať. Na Slovensku bude predstaviteľmi libarálno progresívnej politiky a jej vazalských médií po inaugurácii prezidenta zas o čosi viac zosmiešňovaný, ak nie otvorene nenávidenejší.

„Byť prezidentom všetkých? Je to takmer nemožné, ale je možné byť prezidentom veľkej väčšiny. Ťažko môžete byť prezidentom atentátnika na Roberta Fica, však?“ Povedal napríklad podľa webu parlamentnilisty.cz exprezident Miloš Zeman na tlačovom brífingu po inaugurácii slovenskej hlavy štátu Petera Pellegriniho, na ktorej sa zúčastnil.

Dôvod návštevy v Bratislave – Pellegrini, priatelia a český premiér Fiala

„Som veľmi rád, že po dlhšej dobe sa môžem opäť stretnúť so slovenskými novinármi. Naposledy sme sa tuším videli na Štrbskom plese pri mojej rozlúčkovej návšteve. Dnes som tu na pozvanie Petera Pellegriniho, ktorý bol dnes inaugurovaný slovenským prezidentom…“ Povedal Miloš Zeman, ale to nebolo ešte všetko.

„Nikdy sa nevmiešavam do slovenských vnútorných záležitostí, tak by som vám úvodom chcel povedať iba dve poznámky. Po prvé: V každom prípade odsudzujem, a to som povedal verejne, rozhodnutie Fialovej vlády neuskutočniť pravidelné a tradičné stretnutia vlád Českej republiky a Slovenskej republiky. … Druhá poznámka: Samozrejme, že som odsúdil útok na svojho priateľa Roberta Fica a prikláňam sa k tým, ktorí hovoria, že tento útok nevzniká z ničoho, ale že naopak má svoje podhubie, či už je toto podhubie tvorené výrokmi niektorých politikov, alebo niektorých novinárov.“

Zeman, Pellegrini, foto: TASR

Argumenty sú jasné

„Atentátnik nebol vyložený psychopat, bol to básnik a spisovateľ dostatočného veku, aby ho nebolo možné obviňovať z pubertálnych nálad, a preto si myslím, aj podľa jeho výpovede, prečo atentát spáchal, že podľahol onej nenávistnej atmosfére, ktorá sa tu v priebehu predvolebnej prezidentskej kampane vytvorila, a nielen prezidentskej, a myslím si, že je dôvod sa nad tým zamyslieť a odsúdiť všetkých tých, ktorí túto atmosféru vytvorili,“ povedal Miloš Zeman v  Bratislave.

hlavnydennik.sk

Príspevok Prezident Zeman o Čaputovej je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie