Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prežila klinickú smrť. V nebi bola 3 dni. Prezradila, čo tam počula

17.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/juliepooleuniversalenergy/). Z času na čas počujeme o ľuďoch, ktorí tvrdia, že zažili klinickú smrť. Jednou z nich je Julie Poole zo Spojených štátov. – Mala som tam okolo seba svojich anjelov a duchovných sprievodcov. Vzali ma so sebou do vysokej spoločnosti, prezradila žena. Foto: instagram.com/juliepooleuniversalenergy/ Julie Poole je Američanka, […]
Menej ako 1 min. min.

17.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/juliepooleuniversalenergy/).

Z času na čas počujeme o ľuďoch, ktorí tvrdia, že zažili klinickú smrť. Jednou z nich je Julie Poole zo Spojených štátov. – Mala som tam okolo seba svojich anjelov a duchovných sprievodcov. Vzali ma so sebou do vysokej spoločnosti, prezradila žena.

Foto: instagram.com/juliepooleuniversalenergy/

Julie Poole je Američanka, ktorá je trénerkou duchovného posilnenia. Tvrdí, že ľuďom pomáha nájsť vnútornú silu. Okrem toho je aktívny na sociálnych sieťach a vydáva sprievodcov. Pred časom sa Julie Poole podelila o svoj neobyčajný príbeh, ktorý okrem iného opísali aj webové stránky metro.co.uk.

Zažila klinickú smrť. „Chcel som tam zostať“

Tvrdí, že sa predávkovala drogami, keď mala 20 rokov. Potom zažila fenomén zvaný klinická smrť. Táto udalosť výrazne ovplyvnila celý jej život. Žena si spomína, že strávila tri dni v nebi. Cítila sa tam tak dobre, že sa nechcela vrátiť do svojho pozemského života.

„Mala som tam okolo seba svojich anjelov a duchovných sprievodcov. Vzali ma so sebou do vysokej spoločnosti. Chcela som tam zostať, ale povedali mi, že ešte nie je môj čas“

– povedala Julie.

Žena prezradila aj to, čo sa naučila v nebi. Mala tam počuť, že roky 2012-2032 budú začiatkom nového „zlatého veku“ celého ľudstva.

„Počas tejto doby bude ľuďom zabezpečená rovnosť vo všetkých oblastiach. To, čo je falošné a nepravdivé, bude odstránené“

– povedala.

„To neznamená, že sa blíži koniec sveta. Ľudia pri moci, ktorí sú skorumpovaní, však budú odhalení“

– dodala Poole.

Klinická smrť – čo to je?

Z času na čas počujeme o ľuďoch, ktorí boli klinicky mŕtvi. Často zažívajú veľmi podobné vízie. Sú to napríklad stretnutia so zosnulými blízkymi, prechod tunelom, objavenie sa svetla. Stáva sa tiež, že títo ľudia „interagujú mimo vlastného tela“. Pre veriacich ľudí sú takéto príbehy dôkazom existencie Boha a života po smrti.

Lekári však majú na túto vec často iný názor. Niektorí špecialisti zdôrazňujú, že klinickú smrť môže sprevádzať tento typ halucinácií. Ich príčinou býva nesprávne okysličenie mozgu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nočná mora v raji pre turistov. Keď sa vrátila do hotelovej izby, zostala ako obarená. „Nikdy v živote som sa tak nebála“

Po práci neprišla domov. O deň neskôr ju našli v bruchu hada

The post Prežila klinickú smrť. V nebi bola 3 dni. Prezradila, čo tam počula appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie