Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

PRI HOLÍČI POSTAVÍME NOVÝ MOST

Z dôvodu havarijného stavu súčasného mosta v dĺžke 15 metrov na ceste II. triedy ponad Chvojnicu pri meste Holíč, sa rozhodlo vedenie obce pre jeho zbúranie a postavenie úplne nového mosta na jeho mieste. Tento krok je nevyhnutný pre bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky v regióne. Ako informuje mesto Holíč, od 9. apríla tohto roku, […]
Menej ako 1 min. min.

Z dôvodu havarijného stavu súčasného mosta v dĺžke 15 metrov na ceste II. triedy ponad Chvojnicu pri meste Holíč, sa rozhodlo vedenie obce pre jeho zbúranie a postavenie úplne nového mosta na jeho mieste. Tento krok je nevyhnutný pre bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky v regióne.

Ako informuje mesto Holíč, od 9. apríla tohto roku, na základe odporúčania statika, bude premávka na moste vedená len v jednom jazdnom pruhu. Aby sa minimalizovali prípadné problémy s premávkou, bude riadená inteligentnými dynamickými semafórami počas nevyhnutne dlhého časového obdobia. Toto opatrenie má za cieľ zabezpečiť bezpečnosť vodičov a minimalizovať dopravné zápchy počas obnovy mosta.

Následne kolegovia zo Správy a údržby ciest Trnavského samosprávneho kraja zabezpečia dočasné premostenie, kam budú vodiči presmerovaní počas komplexnej rekonštrukcie. Okrem toho, od rovnakého dátumu bude uzavretý vjazd do obce Kátov od križovatky pri moste. Tieto opatrenia sú nevyhnutné pre plynulý priebeh prác a bezpečnosť obyvateľov v okolí.

Vedenie mesta sa obracia na všetkých motoristov s prosbou o trpezlivosť a zhovievavosť počas obnovy mosta a súvisiacich dopravných obmedzení. Zabezpečenie bezpečnej a plynulej dopravy je prioritou a všetky opatrenia sú prijaté s ohľadom na tento cieľ.

Po obnove mostov ponad Chvojnicu v Dubovciach a Popudinských Močidľanoch na Záhorí ide o ďalšie premostenie v regióne, ktoré Trnavská župa modernizuje. Tieto kroky sú súčasťou snahy o zlepšenie infraštruktúry a zvýšenie bezpečnosti na cestách pre všetkých účastníkov cestnej premávky.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie