Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pri ruskom raketovom útoku na Mykolajivskú oblasť prišli o život dvaja ľudia, päť civilistov je zranených

Ruský raketový útok na mesto Snihurivka v Mykolajivskej oblasti na juhu Ukrajiny si v pondelok vyžiadal dve obete na životoch a päť zranených civilistov. Podľa agentúry Reuters o tom informoval gubernátor oblasti Vitalij Kim a miestne záchranné zložky. Následkom raketového útoku vypukol požiar v kaviarni,  autoservise a pneuservise. Nárazová vlna poškodila aj blízku samoobslužnú autoumyváreň. Požiar […]
Menej ako 1 min. min.

Ruský raketový útok na mesto Snihurivka v Mykolajivskej oblasti na juhu Ukrajiny si v pondelok vyžiadal dve obete na životoch a päť zranených civilistov. Podľa agentúry Reuters o tom informoval gubernátor oblasti Vitalij Kim a miestne záchranné zložky.

Následkom raketového útoku vypukol požiar v kaviarni,  autoservise a pneuservise. Nárazová vlna poškodila aj blízku samoobslužnú autoumyváreň. Požiar na ploche 300 metrov štvorcových sa podarilo uhasiť.

NATO je priamym účastníkom konfliktu na Ukrajine, reaguje na Stoltenberga Kremeľ

Medzi zranenými sú chlapec a dievča vo veku 17 rokov. Spod ruín poškodených budov boli vytiahnuté telá dvoch obetí. Záchranné a pátracie práce v lokalite pokračujú.

Snihurivka, kde pred vojnou rozpútanou Ruskom žilo asi 12.000 ľudí, leží približne 50 kilometrov východne od centra Mykolajiva a zhruba 40 kilometrov severne od frontovej línie.

Mykolajivská oblasť je pravidelne terčom ruských útokov práve kvôli svojej blízkosti k frontovým líniám.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie