Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pri ruskom útoku na Charkov zahynula jedna osoba, centrum zasiahla riadená bomba

Najmenej jednu obeť a osem zranených si vyžiadal útok ruskej armády na centrum mesta Charkov na severovýchode Ukrajiny. Uviedli to v nedeľu miestni predstavitelia, píše agentúra Reuters. Centrum Charkova zasiahla riadená bomba, na mieste vypukol požiar, napísal starosta Charkova Ihor Terechov v príspevku na platforme Telegram. Dodal, že medzi zranenými je aj osemmesačné dieťa. Zelenskyj opäť […]
Menej ako 1 min.

Najmenej jednu obeť a osem zranených si vyžiadal útok ruskej armády na centrum mesta Charkov na severovýchode Ukrajiny. Uviedli to v nedeľu miestni predstavitelia, píše agentúra Reuters.

Centrum Charkova zasiahla riadená bomba, na mieste vypukol požiar, napísal starosta Charkova Ihor Terechov v príspevku na platforme Telegram. Dodal, že medzi zranenými je aj osemmesačné dieťa.

Zelenskyj opäť žiadal o dodanie systémov protivzdušnej obrany. Rusi hádžu stovky bômb týždenne, vraví

Gubernátor Charkovskej oblasti Oleh Synehubov informoval, že v plameňoch sa ocitla miestna pošta. Na mieste zasahovali pohotovostné zložky.

Charkov, druhé najväčšie mesto Ukrajiny, leží asi 30 kilometrov od hraníc s Ruskom a je pravidelným terčom útokov ruskej armády. Moskva pri svojich útokoch čoraz viac používa riadené bomby.

Rusko spustilo v máji v Charkovskej oblasti ofenzívu, pričom sa mu už podarilo zabrať značné územie. Ukrajinskí predstavitelia však tvrdia, že situáciu v okolí hraníc sa armáde podarilo stabilizovať.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie