Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pri zrážke vojenských vrtuľníkov v Malajzii zahynulo desať ľudí

Dva malajzijské vojenské vrtuľníky sa pri utorňajšom výcviku zrazili. Zahynulo všetkých desať členov posádok, oznámili tamojší záchranári. TASR o tom informuje na základe správ agentúr AP a AFP. Malajzijská armáda v krátkom oznámení uviedla, že helikoptéry sa na námornej základni v štáte Perak na severe krajiny zúčastňovali na nácviku pred májovým 90. výročím založenia námorných […]
Menej ako 1 min. min.

Dva malajzijské vojenské vrtuľníky sa pri utorňajšom výcviku zrazili. Zahynulo všetkých desať členov posádok, oznámili tamojší záchranári. TASR o tom informuje na základe správ agentúr AP a AFP.

Malajzijská armáda v krátkom oznámení uviedla, že helikoptéry sa na námornej základni v štáte Perak na severe krajiny zúčastňovali na nácviku pred májovým 90. výročím založenia námorných síl.

Zábery zverejnené na sociálnych sieťach ukazujú viacero vrtuľníkov letiacich vo formácii v nízkej výške. Jeden z nich zachytil zadným rotorom o rotor druhého, v dôsledku čoho sa oba stroje dostali do vývrtky. Podľa miestnych médií sa jeden vrtuľník zrútil na športový areál na námornej základni a druhý na neďaleký bazén.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie