Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pridajte do šampónu. Nebudete nič platiť a 3 čajové lyžičky stačia na zastavenie vypadávania vlasov

1.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ShotPrime Studio). Nadmerné vypadávanie vlasov je problém, ktorému čelí mnoho ľudí. Zvyčajne ho spôsobujú zdravotné problémy, stres alebo zlá strava. Nezriedka dochádza k nedostatočnej starostlivosti o vlasy. Čo by ste mali doplniť na posilnenie vlasov? Pridajte do svojho šampónu. Budú rásť ako na droždí. Nadmerné vypadávanie vlasov je problém, […]
Menej ako 1 min. min.

1.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ShotPrime Studio).

Nadmerné vypadávanie vlasov je problém, ktorému čelí mnoho ľudí. Zvyčajne ho spôsobujú zdravotné problémy, stres alebo zlá strava. Nezriedka dochádza k nedostatočnej starostlivosti o vlasy. Čo by ste mali doplniť na posilnenie vlasov? Pridajte do svojho šampónu. Budú rásť ako na droždí.

Nadmerné vypadávanie vlasov je problém, ktorému čelí mnoho ľudí.
Foto: shutterstock/ShotPrime Studio

Zima je pre vlasy náročné obdobie. Vysoká vlhkosť, dážď a sneh, nízke teploty vonku a vysoké teploty vnútri a často aj čiapky a šály z umelých materiálov spôsobujú, že vlasy sú slabé a padajú po hrstiach. Zregenerujte ich pomocou jednoduchého domáceho triku.

Čo robiť, aby vlasy prestali vypadávať? Začnite zdravotnou prehliadkou

Vypadávanie vlasov je prirodzený proces, pretože každý deň nám vypadne až 100 vlasov. Problém nastáva vtedy, keď ich v dôsledku nesprávnej stravy, stresu alebo starostlivosti o telo zostane v kefe oveľa viac. Treba si tiež uvedomiť, že nadmerné vypadávanie vlasov môže byť príznakom ochorenia (vrátane problémov so štítnou žľazou alebo hormónmi) a celkovej slabosti, takže ak vás niečo znepokojuje, nezabudnite navštíviť lekára na preventívnu prehliadku. Okrem toho obohaťte svoju každodennú starostlivosť o jednoduchú kúru. Posilníte tak svoje pramene a budú menej náchylné na poškodenie a vypadávanie.

Čo je najlepšie proti vypadávaniu vlasov?
Foto: pexels.com/Karolina Grabowska

Čo je najlepšie proti vypadávaniu vlasov? Pridajte do svojho šampónu

Hoci pulty obchodov sú preplnené výrobkami určenými na posilnenie vlasov, nemusíte za ne míňať majland. Namiesto toho sa spoľahnite na osvedčené domáce prostriedky, ktoré fungujú rovnako dobre a sú prírodné a úplne bezpečné. Jeden z nich je mimoriadne jednoduchý. Jediné, čo musíte urobiť pri nanášaní šampónu, je pridať do neho trochu hrubého cukru. Dôkladne ho premiešajte, naneste na pokožku a umyte si hlavu ako zvyčajne. Tým si doprajete masáž a peeling, ktorý zlepší krvný obeh a stimuluje rast vlasových folikulov. Pre jednoduchšiu verziu môžete cukor nasypať priamo do fľaše kozmetického prípravku. Vďaka 3 čajovým lyžičkám bude peeling rovnako pravidelný ako umývanie vlasov a nikdy naň nezabudnete.

Čo najviac pomáha pri vypadávaní vlasov? Použite vlasové vtierky

Vlasová kura zo senovky gréckej pomôže pri nadmernom vypadávaní vlasov.
Foto: shutterstock/mirzamlk

Cukor nie je jediný spôsob, ako získať husté a bujné vlasy. Okrem toho zaveďte domáce vlasové vtierky. Urobte si odvar z prasličky roľnej alebo senovky gréckej, počkajte, kým vychladne, a potom si ho vmasírujte do pokožky hlavy. Nechajte ho pôsobiť aspoň hodinu (hoci to môže byť aj cez noc) a potom dôkladne opláchnite. Namiesto odvaru môžete použiť aj žalúdočné kvapky, ale vopred ich zrieďte a také, ktoré nemajú v zložení alkohol. Pred prvou aplikáciou si urobte alergický test.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tento olej si vtieram do vlasov raz týždenne. Ešte nikdy nerástli tak rýchlo

Namiesto toho, aby ste ju po uvarení zliali, použite ju na vlasy. Budú husté a lesklé ako nikdy predtým! Ide o trik známy v Ázii po stáročia

The post Pridajte do šampónu. Nebudete nič platiť a 3 čajové lyžičky stačia na zastavenie vypadávania vlasov appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie