Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pridajte dve polievkové lyžice tohto produktu z kuchyne do vody. Vaše chodidlá budú hladké ako bábätko

13.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív). Leto sa blíži. Nečudo, že chceme vyzerať čo najkrajšie, najmä pri oddychu na pláži či pri vode. Okrem toho, že sa staráme o svoju postavu a pleť, by sme sa mali venovať aj nohám. Niekedy stačí urobiť si starostlivý kúpeľ. V čom si máčať nohy? Jeden produkt […]
Menej ako 1 min. min.

13.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív).

Leto sa blíži. Nečudo, že chceme vyzerať čo najkrajšie, najmä pri oddychu na pláži či pri vode. Okrem toho, že sa staráme o svoju postavu a pleť, by sme sa mali venovať aj nohám. Niekedy stačí urobiť si starostlivý kúpeľ.

V čom si máčať nohy? Jeden produkt stačí.
Foto: súkromný archív

Teplejšie dni nás nútia venovať nohám špeciálnu starostlivosť. Pri relaxe pri vode ich vystavujeme nielen v otvorených šľapkách, ale často aj naboso. Takže stojí za to urobiť všetko pre to, aby ste sa netrápili a necítili sa trápne kvôli suchej pokožke alebo mozoľom. Najlepšou a najrýchlejšou metódou regenerácie sa ukazuje namáčanie nôh.

V čom si máčať nohy? Jeden produkt stačí

Čo sa týka každodennej starostlivosti o nohy, kúpanie a správna očista sú nepochybne najdôležitejšie. Je dôležité starať sa o našu pokožku, aby nebola náchylná na podráždenie či vysušenie. Vyhnite sa preto používaniu príliš horúcej vody pri umývaní a chemickej, dráždivej kozmetike. Po kúpaní si nohy vždy dôkladne osušte, aby ste predišli tvorbe plesní.

Ak bojujeme s veľmi suchou pokožkou na pätách, oplatí sa aspoň raz týždenne použiť špeciálne namáčanie s použitím prírodných produktov. Najlepšie funguje obyčajná teplá voda s trochou morskej soli. Stačí pridať pol pohára soli do dvoch litrov vody a dôkladne premiešať, kým sa nerozpustí. Chodidlá namočíme do vlažnej teploty a jemne masírujeme.

Ak však bojujeme s naozaj zanedbanou, zrohovatenou kožou a mozoľmi, mali by sme vyskúšať trochu časovo náročnejšie metódy.

Namáčanie nôh na zbavenie sa mozoľov. Pridajte to do vody a uvidíte výsledky

V prípade väčších problémov s chodidlami sa oplatí zaradiť ich namáčanie do našej bežnej starostlivosti. Časté kúpanie pokožku zjemní a odstraňovanie kurích ôk bude hračka, ktorú zvládnete aj s jemným strúhadlom. Okrem morskej soli môžeme zvážiť pridanie aromatických olejov do vody, ktoré pokožku navyše zjemnia a poskytnú nám relax.

Užitočné môže byť aj namočenie nôh v malom množstve teplej vody s dvoma polievkovými lyžicami sódy bikarbóny. Ide o univerzálny produkt s mnohými užitočnými aplikáciami. Takýto kúpeľ by však nemal trvať dlho. Trvá to len pár minút.

Okrem kúpeľov stojí za zváženie aj prírodný, doma vyrobený peeling na báze hrubozrnnej soli a používanie hydratačnej kozmetiky. Toto ošetrenie nielenže prinavráti pokožke hebkosť, ale zlepšením jej elasticity zabráni aj tvorbe nových mozoľov.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Lekárenský hit za 12 eur. Siahnite po ňom, ak chcete „vyžehliť“ vrásky

„Čajový“ liek na tmavé kruhy pod očami a opuchy. Stačí ho priložiť na oči a počkať 15 minút

The post Pridajte dve polievkové lyžice tohto produktu z kuchyne do vody. Vaše chodidlá budú hladké ako bábätko appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie