Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prieskum Ipsos: Progresívci sa doťahujú na Smer, Danko by skončil mimo parlamentu

Ak by sa voľby do Národnej rady konali v druhej polovici marca, vyhrala by ich strana Smer so ziskom 21,6 percenta hlasov. Druhé by skončilo Progresívne Slovensko s 20,2 percentami hlasov, po ňom nasleduje Hlas so 16,3 percentami hlasov. Vyplýva to z prieskumu agentúry Ipsos pre Denník N. ​ Štvrtá by skončila SaS, ktorá by získala […]
Menej ako 1 min. min.

Ak by sa voľby do Národnej rady konali v druhej polovici marca, vyhrala by ich strana Smer so ziskom 21,6 percenta hlasov. Druhé by skončilo Progresívne Slovensko s 20,2 percentami hlasov, po ňom nasleduje Hlas so 16,3 percentami hlasov. Vyplýva to z prieskumu agentúry Ipsos pre Denník N.

Štvrtá by skončila SaS, ktorá by získala 6,7 percenta hlasov, po nej KDH (6,2 percenta). Hranicu zvoliteľnosti by neprekročila koalícia Slovensko, Za ľudí a Kresťanská únia. Získala by 5,8 percenta hlasov, na vstup do Národnej rady by potrebovala sedem percent. Hnutie Republika by získalo päť percent hlasov.

Prieskum: Progresívne Slovensko by predbehlo Smer, Hlas sa doťahuje na vedúcu dvojicu

Hranicu zvoliteľnosti by neprekročila Aliancia (4,6 percenta). Nasledujú SNS so 4,1 percentami, Demokrati (3,8 percenta) a Sme rodina (3 percentá).

Prieskum sa realizoval na reprezentatívnej vzorke 1009 respondentov v období od 16. do 19. marca.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie