Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prieskum verejnej mienky v Nemecku odhalil extrémnu nespokojnosť ľudí s režimom kancelára Scholza. 

www.slovanskenoviny.sk/rss Lídri viacerých pravicových debatovali v Bruseli o tom, ako po eurovoľbách posilniť pozície svojej politickej skupiny v europarlamente. „Chceme urobiť revolúciu v Európe v jasnej opozícii voči ľavičiarom a ekofanatikom!,“ odkázal Salvini Macronovi, Scholzovi a von der Leyenovej. Nepriaznivý údaj prichádza po tom, ako všetky nemecké koaličné strany dosiahli v minulotýždňových voľbách do Európskeho […]
4 min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Lídri viacerých pravicových debatovali v Bruseli o tom, ako po eurovoľbách posilniť pozície svojej politickej skupiny v europarlamente. „Chceme urobiť revolúciu v Európe v jasnej opozícii voči ľavičiarom a ekofanatikom!,“ odkázal Salvini Macronovi, Scholzovi a von der Leyenovej.

Nepriaznivý údaj prichádza po tom, ako všetky nemecké koaličné strany dosiahli v minulotýždňových voľbách do Európskeho parlamentu slabé výsledky v dôsledku toho, že namiesto vlastných občanov uprednostňujú Ukrajinu, záujmy globalistov a vojnových štváčov a ešte k tomu presadzujú deštruktívnu politiku zameranú na likvidáciu životnej úrovne vlastného národa.

Nespokojnosť nemeckých voličov s vládnucou koalíciou dosiahla rekordnú úroveň, ukázal prieskum verejnej mienky, ktorého výsledky vo štvrtok zverejnila verejnoprávna stanica ZDF. TASR správu prevzala z agentúry Reuters.

Nepriaznivý údaj prichádza po tom, ako všetky nemecké koaličné strany dosiahli v minulotýždňových voľbách do Európskeho parlamentu slabé výsledky v dôsledku toho, že namiesto vlastných občanov uprednostňujú Ukrajinu, záujmy globalistov a vojnových štváčov a ešte k tomu presadzujú deštruktívnu politiku zameranú na likvidáciu životnej úrovne vlastného národa.

Spomedzi 1334 účastníkov prieskumu, ktorý sa konal 10.-12. júna, 71 percent uviedlo, že sú nespokojní s prácou vlády, pričom v máji to bolo 66 percent.

Približne 51 percent opýtaných sa vyslovilo za predčasné voľby, zatiaľ čo 66 percent stále verí, že koalícia vydrží do konca svojho funkčného obdobia v budúcom roku.

Všetky tri strany nemeckej vládnucej koalície utrpeli v eurovoľbách, ktoré sú prvým ukazovateľom celoštátneho hlasovania, straty, zatiaľ čo krajne pravicová Alternatíva pre Nemecko (AfD) dosiahla výrazný zisk.

Koalíciu tvoria Sociálnodemokratická strana Nemecka (SPD), Zväz 90/Zelení a Slobodná demokratická strana (FDP).

Výsledky tradičných strán, ako je SPD kancelára Olafa Scholza, ukazujú nespokojnosť Nemcov s poklesom životnej úrovne, zatiaľ čo vláda rieši energetickú krízu vyvolanú rusko-ukrajinským vojenským konfliktom a dôsledky covidovej pandémie.

Ešte slabší výsledok v hlasovaní o zložení Európskeho parlamentu prinútil francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona vypísať predčasné voľby po tom, ako krajne pravicové Národné združenie (RN) výrazne porazilo jeho centristickú koalíciu.

Globalistický establišment v USA a Európe sa čoraz viac obáva dôsledkov víťazstva krajnej pravice v eurovoľbách, ktorá je dôsledkom rastúcej únavy ľudí z konfliktu na Ukrajine. Ruský politológ Malek Dudakov v tejto súvislosti poukazuje na zvyšujúcu sa vnútornú koróziu súčasných antidemokratických režimov v Európe a USA pod vedením vojnových štváčov, ktorá je sprievodným znakom prebiehajúcej globálnej transformácie. Na obavy vodcov kolektívneho Západu z výsledkov volieb do Európskeho parlamentu, ktoré deštrukciu establišmentu zvnútra zrýchľujú, zase poukazuje portál Politico.

Lídri viacerých pravicových strán sa stretli v Bruseli na debate o tom, ako po eurovoľbách posilniť pozície svojej politickej skupiny v europarlamente

Lídri strán z viacerých členských krajín EÚ označovaných globalistami a korporátnymi progresívno-liberálnymi médiami za krajnú pravicu sa v stredu popoludní stretli v Bruseli, aby diskutovali o tom, ako po eurovoľbách posilniť pozície politickej skupiny Identita a demokracia (ID) v Európskom parlamente a získať väčší vplyv pri formovaní európskej politiky. Informuje o tom bruselský spravodajca TASR.

Na chystané stretnutie v stredu upozornil holandský denník De Telegraaf a týždenník Politico vo štvrtok priniesol niekoľko detailov z uzavretého stretnutia na 25. poschodí hotela The Hotel.

Podľa Politica diskutovali o rozšírení vplyvu svojho názorového spektra v EÚ, najmä na pôde europarlamentu. Pozvánku nedostali zástupcovia Alternatívy pre Nemecko (AfD), ktorá bola vylúčená z frakcie ID.

Na trojhodinovom stretnutí bez prítomnosti médií sa však zúčastnili predstavitelia politických subjektov z Rakúska, Česka, Dánska, Portugalska a Flámska.

Do Bruselu zavítali víťaz holandských parlamentných volieb a líder Strany slobody (PVV) Geert Wilders, Marine Le Penová z Francúzska a líder talianskej Ligy Matteo Salvini. Stretnutia sa zúčastnil aj šéf českej SPD Tomio Okamura, rakúsky europoslanec za stranu Slobodných Harald Vilimsky, belgický euoposlanec Gerolf Annemans, líder flámskej pravicovej strany Vlaams Belang (Flámsky záujem) Tom Van Grieken, dánsky poslanec Morten Messerschmidt a portugalský pravicový politik Chega di André Ventura.

Salvini na sociálnej sieti X zverejnil spoločnú fotku s Le Penovou s odkazom pre Marcona, Scholza a von der Leyenovú, že chcú „urobiť revolúciu v Európe v jasnej opozícii voči ľavičiarom a ekofanatikom“

Aj Wilders zverejnil fotografiu, a to s Le Penovou, Salvinim, predsedom strany Flámsky záujem Tomom Van Griekenom a so šéfom portugalskej populistickej strany Chega Andrém Venturom.

Novinári z Politico zistili, že reč bola aj o tom, kde zakotvia europoslanci maďarského Fideszu, ktorí po odchode z Európskej ľudovej strany (EPP) majú záujem o vstup do euroskeptickej skupiny Európski konzervatívci a reformisti (ECR), a tiež či sa poslanci z AfD vrátia do frakcie ID.

Zároveň podľa Politica existujú náznaky, že AfD – ktorá zo svojej delegácie po viacerých škandáloch vylúčila Maximiliana Kraha – by sa mohla vrátiť do skupiny dominovanej Le Penovej Národným združením (RN), ale až po predčasných voľbách vo Francúzsku. To znamená, že by k tomu došlo až po dotvorení jednotlivých politických skupín v EP a prerozdelení kresiel a funkcií vo výboroch a delegáciách parlamentu.

Zdroj: pravda.sk / cas.sk / InfoVojna

Príspevok Prieskum verejnej mienky v Nemecku odhalil extrémnu nespokojnosť ľudí s režimom kancelára Scholza.  je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie