Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prievidza: DEŇ ŠPORTU NA NÁMESTÍ Námestie slobody ožilo športom Centrum voľného času Prievidza Olympijský klub, Mesto Prievidza, a Komisia športu mládeže a voľnočaso…

DEŇ ŠPORTU NA NÁMESTÍ🥇🥈🥉 Námestie slobody ožilo športom 🥳 Centrum voľného času Prievidza Olympijský klub, Mesto Prievidza, a Komisia športu mládeže a voľnočasových aktivít pri MsZ Prievidza pripravili pre malých a veľkých obyvateľov mesta deň plný športu a pohybu. ⚽️ 8. ročník podujatia začal o 9:00. na Námestí slobody. Počas podujatia si môžete pozrieť a […]
Menej ako 1 min. min.

DEŇ ŠPORTU NA NÁMESTÍ🥇🥈🥉
Námestie slobody ožilo športom 🥳
Centrum voľného času Prievidza Olympijský klub, Mesto Prievidza, a Komisia športu mládeže a voľnočasových aktivít pri MsZ Prievidza pripravili pre malých a veľkých obyvateľov mesta deň plný športu a pohybu.
⚽️ 8. ročník podujatia začal o 9:00. na Námestí slobody. Počas podujatia si môžete pozrieť a sami vyskúšať rôzne športové aktivity, dozviete sa čo je nové v mládežníckom športe, aké mládežnícke športové kluby v našom meste pôsobia a ponuku športových krúžkov. V prezentácii na námestí sa predstavujú športy ako moderná gymnastika, korfbal, netradičné športy, futbal, lukostreľba, florbal a veľa iných.
🏀 O 9:00 sa táto akcia začala zapálením olympijského ohňa a otvorením Behu olympijského dňa ŠTAFETA PARÍŽ 2024 „Naše farby, naše srdcia“. Súbežne s ním sa mladí športovci prezentujú na rôznych stanovištiach a na pódiu môžete vidieť vystúpenia tanečných skupín, mažoretiek, gymnastiek ale aj nádejných mladých spevákov.







Zdroj: Mesto Prievidza

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie