Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prievidza: VÝTVARNÁ SÚŤAŽ – Moja naj rozprávka Tento rok sme si pre malých čitateľov pripravili v rámci podujatia FESTIVALOVÁ PRIEVIDZA – Z rozprávky do rozprávky výtv…

🧜🏻VÝTVARNÁ SÚŤAŽ – Moja naj rozprávka🧞‍♂️ Tento rok sme si pre malých čitateľov pripravili v rámci podujatia FESTIVALOVÁ PRIEVIDZA – Z rozprávky do rozprávky výtvarnú súťaž pre deti MŠ a žiakov I. stupňa ZŠ. Namaľuj svoju najobľúbenejšiu rozprávku a zapoj sa do súťaže! 🖌️ Termín súťaže: 21. mája – 4. júla 2024 Podpísané výkresy prineste […]
Menej ako 1 min. min.

🧜🏻VÝTVARNÁ SÚŤAŽ – Moja naj rozprávka🧞‍♂️
Tento rok sme si pre malých čitateľov pripravili v rámci podujatia FESTIVALOVÁ PRIEVIDZA – Z rozprávky do rozprávky výtvarnú súťaž pre deti MŠ a žiakov I. stupňa ZŠ. Namaľuj svoju najobľúbenejšiu rozprávku a zapoj sa do súťaže!
🖌️ Termín súťaže: 21. mája – 4. júla 2024
Podpísané výkresy prineste do pokladne Domu kultúry v Prievidzi počas pracovných dní od 7.00 h do 12.00 h a od 12.30 h do 18.00 h.
🎉 Vyhodnotenie súťaže: vyhodnotenie sa uskutoční na podujatí FESTIVALOVÁ PRIEVIDZA – Z rozprávky do rozprávky v sobotu, 7. júla 2024 v Mestskom parku v Prievidzi.
Tešíme sa na vaše nádherné kresby a želáme vám veľa zábavy pri tvorení!🤩



Zdroj: Mesto Prievidza

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie