Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Přijede Pastrňák do Varů? Bylo by to jedině dobře, řekl Voráček a vyzdvihl humor Bartošky

MFF Karlovy Vary každý rok podporuje vybranou nadaci, letos podpořil tu Jakuba Voráčka a jeho sestry Petry Klausové. „Je to pro nás čest a ocenění devítileté práce,“ řekla Klausová, které byla před deseti lety diagnostikována roztroušená skleróza. Právě to bylo prvním impulsem k vytvoření Nadace Jakuba Voráčka. ČTĚTE TAKÉ: Další zahraniční hvězda ve Varech: Vždy jsem tu […]
Menej ako 1 min. min.

MFF Karlovy Vary každý rok podporuje vybranou nadaci, letos podpořil tu Jakuba Voráčka a jeho sestry Petry Klausové. „Je to pro nás čest a ocenění devítileté práce,“ řekla Klausová, které byla před deseti lety diagnostikována roztroušená skleróza. Právě to bylo prvním impulsem k vytvoření Nadace Jakuba Voráčka.

ČTĚTE TAKÉ: Další zahraniční hvězda ve Varech: Vždy jsem tu chtěl být. Jsem polichocen, řekl Brühl

Při slavnostním přípitku prezident festivalu Jiří Bartoška zavtipkoval, že po velkém úspěchu s komentováním mistrovství světa v hokeji převezme Voráček roli Ebena, který festival již tradičně moderuje. „Líbí se mi jeho suchý, černý humor,“ řekl se smíchem pro CNN Prima NEWS Jakub Voráček.

Během působení v NHL dával Voráček nadaci za každý svůj gól 1 000 dolarů. Jeho roli poté převzal jeho kamarád a hokejista David Pastrňák. „Letos nám nastřílel hodně. Pasta je tak dobrý hokejista a člověk, že se rozhodl přispívat 500 dolarů za každý bod a má jich dvakrát tolik, co já,“ doplnil Voráček. Pastrňákův příjezd na festival ale nepotvrdil. „Upřímně nevím, jestli je stále v Česku, takže nevím, jestli se ukáže. S manželkou teď řeší jiné věci, takže jsme neplánovali. Jestli se objeví, bude to jedině dobře,“ řekl.

V rozhovoru rovněž zmínil, že návratu k hokeji dává minimální šanci. Definitivní rozlučku s kariérou ale zatím nechystá. „Nejsem ten typ, který by to chtěl takhle řešit,“ vysvětlil. Malinkou naději si drží kvůli synovi, který hokej miluje a třeba by rád svého tátu viděl hrát.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Počestný Limberský v Karlových Varech? Budu hodný a do půlnoci v posteli, slíbil

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie