Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Prílev peňazí alebo prázdna peňaženka? Finančný horoskop na posledný júnový týždeň

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot). Bude posledný júnový týždeň z hľadiska financií prekvapivý? Kto môže počítať s peniazmi navyše a kto si musí nervózne obnovovať stav účtu a čakať do výplaty? Pozrite si svoj finančný horoskop na najbližšie dni. Finančný horoskop na posledný júnový týždeň.Foto: shutterstock/Dean Drobot Týždenný horoskop pre Barana Od […]
Menej ako 1 min. min.

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot).

Bude posledný júnový týždeň z hľadiska financií prekvapivý? Kto môže počítať s peniazmi navyše a kto si musí nervózne obnovovať stav účtu a čakať do výplaty? Pozrite si svoj finančný horoskop na najbližšie dni.

Finančný horoskop na posledný júnový týždeň.
Foto: shutterstock/Dean Drobot

Týždenný horoskop pre Barana

Od pondelka budete vo svojich činnostiach efektívni. V každodennej práci budete otrávení, čo spôsobí, že sa nečakane vytratíte a budete pracovať v teréne alebo doma. Samostatne zárobkovo činní Barani by si mali pozorne strážiť svoje dokumenty a pečiatky, pretože sa môžu niekde stratiť. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, sa stanú obeťou kritiky zo strany potenciálneho zamestnávateľa. Vo finančných záležitostiach bude tento čas priaznivý pre riskantné podniky, ktoré by mohli v budúcnosti priniesť viac peňazí.

Týždenný horoskop pre Býka

Júnová aura vám poskytne tie najlepšie nápady na náročné úlohy. V práci sa najprv pustite do ťažkých vecí a koncom týždňa sa venujte tomu, čo je ľahké a príjemné. Samostatne pracujúci Býci sa môžu sťažovať na stagnujúce podnikanie, ktoré im už dlhší čas prináša starosti. V piatok sa stretnete s osobou, ktorá vás bude inšpirovať, aby ste pokračovali. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, sa môžu cítiť potrební bývalému zamestnávateľovi. Vo finančných záležitostiach budete túžiť po nákupných situáciách, ktoré uspokoja vašu túžbu po luxuse.

Týždenný horoskop pre Blížencov

Tento týždeň budete všade vítaní. V práci zmiernite hádky, ktoré spôsobujú, že sa tímová práca nedarí. Samostatne pracujúci Blíženci sa zamerajú na aktívnu reklamu svojho podnikania. Vo štvrtok sa nechajte presvedčiť na stretnutie so starým priateľom. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, podpíšu zmluvu o dobrom zamestnaní na plný úväzok. Čo sa týka financií, unáhlenosť môže byť vaším nepriateľom, preto si dajte načas a zvážte, na čo miniete svoje peniaze. Cez víkend budete zveličovať problémy súvisiace s nevhodným hospodárením v rodine.

Týždenný horoskop pre Raka

Aura tohto týždňa vás bude chrániť pred chybami a hádkami. V práci sa na ľudí častejšie usmievajte a pomôžu vám s úlohami, ktoré sa vám nahromadili kvôli dovolenke.  Rakom, ktorí podnikajú, sa podarí získať to, čo chcú. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, pravdepodobne dostanú dobrú ponuku a návrh za predpokladu, že sa nevzdajú rozhovoru impulzívne. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, môžete očakávať niekoľko ostrých diskusií o peniazoch.

Týždenný horoskop pre Leva

Máte pred sebou intelektuálne aktívny týždeň. V práci vás čakajú rôzne stretnutia, ktoré by vás mohli inšpirovať k činom alebo k tomu, aby ste sa začali učiť. Levy, ktoré vedú vlastné podnikanie, sa budú cítiť unavené z tých istých úloh stále dokola a rozhodnú sa vykročiť do neznáma. Nekonajte však impulzívne, len sa dobre zorientujte na neznámom trhu. Ak hľadáte prácu, vezmete prvú prácu, ktorá sa vám naskytne, aby ste si niečo zarobili. Pokiaľ ide o financie, budete sa snažiť ušetriť peniaze vo výdavkoch na domácnosť.

Týždenný horoskop pre Pannu

Tento týždeň budete realizovať to, čo ste si naplánovali. V práci sa uskromníte a nepodľahnete tlaku ostatných, aby ste prijali úlohy navyše. Panny, ktoré vedú vlastný podnik, si nájdu čas na bilancovanie, upratovanie a zváženie, aké zmeny urobiť, aby sa ich podnikaniu viac darilo. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, prijmú voľné miesto, ktoré im poskytne príležitosť aktívne si zarobiť. Vo finančných záležitostiach dobrá správa, pretože sa vám podarí získať nejaké peniaze navyše.

Týždenný horoskop pre Váhy

Tento týždeň vám aura dodá viac energie. V práci sa venujte veciam, ktoré sú pre vás dôležité a vycúvajte z nepríjemných dohôd, ktoré bránia vášmu kariérnemu rastu. Váhy podnikajúce vo vlastnej firme môžu mať problémy kvôli meškaniu. V stredu bude čas priaznivý na nadväzovanie vplyvných priateľstiev. Tým, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, pomôže niekto, kto im pomôže zarobiť nejaký ten peniaz. Vo finančných záležitostiach sa zaujímajte o nové možnosti získania hotovosti. Cez víkend si vyhradíte čas na dodatočné štúdium.

Týždenný horoskop pre Škorpióna

Tento týždeň budete dôkladní a poslušní, čo znamená, že nič nepokazíte. Postarajte sa o svoje pohodlie v práci a zlepšite kvalitu podmienok práce, ktorú vykonávate. Samostatne pracujúci Škorpióni pritiahnu viac klientov za predpokladu, že nestrácajú čas a rozhodnú sa pracovať za odmenu. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by nemali odkladať podanie žiadosti, pretože by stratili svoje šance. Vo finančných záležitostiach znášajte neúspechy s pokojom a premýšľajte, čo môžete urobiť, aby ste sa zbavili vysokých životných nákladov.

Týždenný horoskop pre Strelca

Čaká vás rušný týždeň. V práci vám nepôjde všetko podľa plánu a budete sa musieť poriadne snažiť, aby ste z toho vyšli víťazne. Strelci, ktorí vedú vlastný podnik, budú mať vo firme väčšie výdavky spojené s rozvojom a investíciami do technológií. Strelci hľadajúci zamestnanie požiadajú o pomoc niekoho bohatého. Finančné záležitosti pôjdu dobre za predpokladu, že nebudete bezhlavo míňať peniaze na pôžitky, ale investovať do vzdelávania. Cez víkend vás čaká stretnutie s dôležitými ľuďmi.

Prílev peňazí alebo prázdna peňaženka?
Foto: shutterstock/Body Stock

Týždenný horoskop pre Kozorožca

Júnová aura vám zabezpečí prístup k dôverným informáciám. V práci sa dozviete o plánoch vášho šéfa pre ostatných, čo vás nepríjemne prekvapí. Kozorožci podnikajúci vo vlastnej firme budú veľmi nespokojní, pretože stále budú mať pocit, že ich spoločnosť neprináša dostatok peňazí a nebudú vedieť, ako sa z tohto marazmu vymaniť. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, získajú lukratívne voľné miesto vďaka podpore niekoho vplyvného. Vo finančných záležitostiach si zabezpečíte skromný životný štýl a budete naň hrdí.

Týždenný horoskop pre Vodnára

Tento týždeň budete vo všetkom optimistickí. V práci sa nevenujte potrebám iných ľudí, len si plňte svoje každodenné povinnosti a nebudete si musieť brať prácu domov. Vodnári podnikajúci vo vlastnej firme sa pustia do aktívnej činnosti a zrealizujú to, čo si vopred naplánovali. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by sa mali prestať hnevať a pokojne sa zamyslieť nad tým, čo robia zle, že si nemôžu nájsť prácu. Vo finančných záležitostiach nemíňajte peniaze na veci, ktoré vôbec nepotrebujete.

Týždenný horoskop pre Ryby

Nadchádzajúci týždeň prinesie niekoľko neočakávaných situácií. V práci nerobte impulzívne rozhodnutia, inak by ste ich mohli rýchlo oľutovať. Ryby, ktoré vedú svoj vlastný biznis, urobia zmeny vo svojej firme, pretože práve zistili, že väčšinu vecí musia robiť samy. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, sa budú snažiť získať pomoc starých priateľov a vďaka odhodlaniu sa im to podarí. Vo finančných záležitostiach prídete s revolučnými nápadmi, ako nahromadiť viac úspor.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Astrológovia sú si istí. Identifikovali najsilnejšie znamenia zverokruhu

Tri falošné znamenia zverokruhu. Radšej si dávajte pozor, čo im hovoríte

The post Prílev peňazí alebo prázdna peňaženka? Finančný horoskop na posledný júnový týždeň appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie